Impresii păreri Juliette Has a Gun parfum unisex Ego Stratis, miros. persistență, prețuri

Juliette Has A Gun a prezentat o noutate de toamnă - parfumul lemnos-fructat Ego Stratis despre care vom încerca să ne facem o părere. 

Directorul de creație Romano Ricci a lucrat la el. Compoziția parfumului este formată din tonuri citrice, florale și marine.

Bergamota, lămâia si mandarina sunt înlocuite cu molecula de neroli, piersici, afin si calone - ”cetonă de pepene verde”. 

La baza, parfumul unisex Ego Stratis se deschide cu cedru, ambroxan si mosc. Noul parfum va fi disponibil oficial pe 26 septembrie sub formă de Eau de Parfum de 100 ml. 

Juliette Has a Gun este un brand francez de parfumuri de nișă fondat în 2006 de Romano Ricci, strănepotul fondatorului Nina Ricci . 

pareri am folosit parfum unisex Juliette Has a Gun Ego Stratis

Prototipul eroinei și chipul mărcii este Julieta secolului XXI a lui Shakespeare. 

Printre lansările de mare succes din ultimii ani se numără compoziția de vară Sunny Side Up și Moscow Mule inspirată de cocktailul omonim din 2017, precum și vanilia sărată Vanilla Vibes din 2019. 


În același timp, a fost lansat și flanker-ul bestseller-ului mărcii Not a Perfume Superdose. al cărui ton olfactiv principal este cetalox, o substanță parfumată sintetică cu miros de chihlimbar. 

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminin

Bestsellerul brandului a fost Not a Perfume, lansat în 2010 în urma succesului Escentric Molecules. 

Alte parfumuri populare de la Juliette Has a Gun sunt Miss Charming, Lady Vengeance, Midnight Oud, Moon Dance, Metal Chypre, Mmmm..., Sunny Side Up, Moscow Mule și Vanilla Vibes.
MAI POTI CITI