Impresii noul Parfum Eyes Closed Byredo original, de nișă

Brandul de nișă Byredo, care produce parfumuri sub licență de la Manzanita, a introdus un nou parfum numit Eyes Closed. 

Compoziția floral-lemnoasă include note de vârf de scorțișoară și cardamom, urmate de iris, ghimbir și morcovi, iar la bază apar note de paciuli și papirus.

O experiență olfactivă care emană conexiune și iubire transcendentă, fără margini. Ochii sunt închiși, înclinați unul spre celălalt, iar imaginația preia controlul pe măsură ce se deschide un nou mod de a vedea. 

Combinația neașteptată de paciuli și papirus se ciocnește încântător de ulei de iris, ghimbir și morcov. 

pareri forum parfum original de nisa Eyes Closed Byredo

Mirodeniile confiate de scorțișoară și cardamom evocă căldură și tandrețe nesfârșite, balsamul liniștitor al unui spirit înrudit.

Designul laconic al sticlelor Byredo nu se schimbă de la parfum la parfum, iar Eyes Closed nu face excepție: o sticlă largă, cilindrică, este încoronată cu un capac semicircular negru cu magnet.

Parfumeria de nișă este întotdeauna o poveste individuală, o idee profundă, o concept”, spune Ben Gorham , creatorul Byredo. 

Brandul suedez Byredo a fost fondat de fostul jucător profesionist de baschet și artist Ben Gorham în 2006 la Stockholm. 

Numele provine din expresia engleză veche „by redolence” – o aromă opțională. Motivul schimbării tipului de activitate a lui Gorham a fost întâlnirea sa cu parfumierul Peter Wolfe, care ia explicat că nu picturii, ci parfumeriei, îi este mult mai ușor să evoce emoțiile necesare unei persoane. 
MAI POTI CITI