CRYSTAL NAILS România păreri catalog produse profesionale pentru unghii tehnice la prețuri mici

Să ne facem o părere despre produsele din catalogul magazinelor CRYSTAL NAILS România, brand cu produse profesionale pentru unghii tehnice, care are o prezență internațională în peste 30 de țări din 3 continente.

Cu peste 500 culori disponibile produsele profesionale CRYSTAL NAILS sunt folosite de campioane internaționale și recomandate de Master Traineri. 

În România, produsele pentru unghii tehnice ale brandului CRYSTAL NAILS și-au făcut debutul în urmă cu peste 10 ani, iar de atunci au reușit să-și crească cota de piață și să devină prima alegere pentru manichiuristele profesioniste care se respectă, din saloanele de specialitate.

pareri forum crystal nails produse unghii tehnice promotii si reduceri de preturi

Clienții apreciază materialele inovatoare din care sunt făcute produsele CRYSTAL NAILS și care stau la baza a peste 375 de colecții de produse de bază (geluri de construcție, cover, soluții etc.), 400 de tipuri de geluri color, 250 de de tipuri de material acrylic și sute sau chiar mii de produse de decor nail art.


Produsele vedeta Crystal Nails se găsesc în 3 categorii diferite: BabyBoomer, Baze Rubber, Best Seller.

În magazinul online www.crystalnails.ro catalogul de produse este structurat astfel: Geluri de bază, Geluri de finisare, Linia AcrylGel, Linia Acrylică, Linia Gelurilor UV, Linia Gel&Lac, Accesorii manichiură, Crystal Fashion, Îngrijire / Crystal Spa, Instrumente, Lacuri și îngrijire unghii, Nail Art, Sens by Crystal Nails, Soluții de pregătire și degresare

Dacă ești o manichiuristă, care lucrează la nivel profesional și căreia îi place să-și predea informațiile și experiențele altora alătură-te echipei Crystal Nails și beneficiază de valorile unui brand de renume, profită de reduceri exclusive, formare profesională periodică, reputație și multe alte oportunități în carieră.

Pe www.crystalnails.ro ai transport GRATUIT la comenzile peste 250 lei.

De asemenea în magazinul online CrystalNails.ro poți găsi numeroase reduceri din categoriile: Promoțiile lunii, Crystalizing Sale, Prinde produsele cu -40%, OUTLET – 40% reducere.
MAI POTI CITI