Biografia AURELIAN STEFAN eroul emisiunii VETERINARI ÎN ACȚIUNE la PRIMA TV

Wiki profesional Aurelian Stefan, medic veterinar - CV, studii, varsta, cariera 

In sfârșit o emisiune despre animale făcută profesionist cu lucrurile care nu se vad în munca unui doctor veterinar. Un medic veterinar devenit celebru apreciat și iubit de oamenii care iubesc animalele.

EL este DR.VETERINAR AURELIAN STEFAN, FONDATORUL PRIMULUI SPITAL VETERINAR PENTRU ANIMALELE FARA STAPAN din ROMANIA.

Ce boli au animalutele noastre cum trebuie sa le hranim cum le facem viata mai frumoasa despre toate acestea am vazut in prima editie a emisiunii "VETERINARI IN ACTIUNE" la PRIMA TV in 17 septembrie 2022.

AȘTEPTĂM CU DRAG și următoarele ediții in fiecare zi de sâmbătă la ora 10 la PRIMA TV.

DOCTORUL AURELIAN STEFAN alintat "DOC" conduce echipa CENTER OF HOPE. Împreună cu fratele sau care practica aceeași meserie dar si cu ajutorul tuturor implicați in proiectele de suflet dedicate animalelor fără stăpân.

AURELIAN si fratele sau au construit o rulota mobila ce steriliza caiinii si pisicile pe terenul lăsat de mama lor moștenire de la bunica din partea mamei.

Cu daruire si curaj si munca neincetata cei doi frati au reusit sa deschidă PRIMUL SPITAL VETERINAR din ROMANIA.

Se numeste CENTER OF HOPE pentru ca DOC AURELIAN si echipa sa promoveaza SPERANTA pentru caini, pisici, hamsteri si deopotriva pentru stapanii animalelor.

medic veterinar Aurelian Stefan biografie cv programare cabinet

CU SAU FARA POSIBILITATI FINANCIARE.

AURELIAN STEFAN a absolvit FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA in cadrul UNIVERSITATII DE MEDICINA CAROL DAVILLA din capitala.

Dupa absolvirea facultatii a plecat in AMERICA unde timp de trei luni a facut munca voluntara intr-un spital care steriliza caini si pisici fara stapan la preturi extrem de mici ba chiar GRATUIT.

S-a intors in tara si a inceput sa lucreze la proiectul de suflet infiintarea unui SPITAL VETERINAR PENTRU ANIMALE FARA STAPAN.

Ce scop are DOC AURELIAN? E fericit prin emisiunea de la PRIMA TV poate sa ne arate ce inseamna sa iubesti animalele si ce putem face sa le imbunatatim viata.

"MIZAM PE SINCERITATE, BUNATATE,AJUTOR SI INSPIRATIE. VALORI COMUNE NOUA SI PACIENTILOR NOSTRI CU SAU FARA BLANA.

FIECARE ZI ESTE O PROVOCARE, FIECARE PACIENT ESTE UNIC, FIECRE POVESTE E INSPIRATIONALA.

TRATAM FIECARE CAZ IN PARTE CU ATENTIE.

LA CENTER OF HOPE OFERIM SPERANTA.- DOC AURELIAN aka AURELIAN STEFAN.

DOC a pus intotdeauna pret pe ACTIUNE, RESPONSABILITATE cand vine vorba de pacientii sai.

DOC AURELIAN are ca sursa de inspiratie o doamna din MAREA BRITANIE o doamna care a deschis drumurile pentru cei care iubesc animalele.

Aceasta doamna a infiintat in 1917 un centru veterinar social care oferea ajutor cateilor si pisicilor din LONDRA care aveau nevoie de sterilizare, hrana si adoptie.

Din 1917 au fost infiintatein MAREA BRITANIE peste 50 de spitale veterinare pentru animalele fara stapan si munca aceasta de VOLUNTARIAT in sprijinul animalelor are in prezent cel mai mare numar de angajati din tara.

AURELIAN a pornit de la o rulota mobila si a ajuns sa infiinteze PRIMUL SPITAL VETERINAR din tara.

FUNCTIONEAZA si acum rulota care se deplaseaza la distante mari pentru cei ce nu pot ajunge la spital.

RULOTA se numește CASA MOBILA SPERANTA.

CEL MAI MARE VIS al DOMNULUI DOCTOR AURELIAN STEFAN este SA CONSTRUIASCA SPITALE VETERINARE in toata tara si un spital la CHISINAU.

Vor fi in total sapte spitale .DOC AURELIAN nu doar ingrijeste si da speranta cainilor si pisicilor dar face lucruri concrete pentru viata animalelor.

DOC AURELIAN a alergat la MARTONUL DE LA LONDRA pentru a transforma viata animalelor din ROMANIA.

A initiat un proiect numit "PUNE LA TREABA 10 LEI" proiect in care se fac DONATII pentru animale.

DACA VRETI SA DONATI bani pentru a ajuta animalele puteti sa o faceti implicati-va in proiect.

Si mai puteti sa ajutati animale prin alt proiect numit HOPELESS ANIMAL HOSPITAL.

DOC AURELIAN este un OM CARISMATIC care ne arăta prin fiecare actiune a sa cat de buna devine viata noastră atunci cand facem bine atunci când ajutam cauza nobila a animalelor fara stapan.

Cainii si piiscile se inmultesc rapid si ce putem face noi oamenii este sa sterilizam animalele.

Inca exista oaameni dar ei nu pot fi numiti asa care arunca pe rau puii de pisica si caine animale ce sunt bagate in saci si dati la gunoi.

OAMENII TREBUIE SA INVETE CA FIECARE VIETATE de pe pamant are SANSA LUI la viata.

DOC AURELIAN are un alt proiect de care se ocupa " NU MA ARUNCA SI TU LA GUNOI"proiect care promoveaza salvarea si adoptia animalelor fara stapan.

In perioada de voluntariat din AMERICA , DOC AURELIAN a vazut cum lucreaza americanii cum sunt in stare sa sterilizeze intre 400 si 600 000 de animale PE LUNA!

DOC incearca sa schimbe mentalitatea romnilor promoveaza IUBIREA fata de ANIMALE.

Fiecare zi de lucru este o provocare spunea el. Intalneste animalute cu povesti sfasietoare care te fac sa te intrebi daca acel OM ?care face rau animalelor are INIMA?

Catelul CIOCOLATA a ajuns la CENTER OF HOPE si povestea sa de viata l-a impresionat atat de tare pe DOC incat CIOCOLTA a devenit IMAGINEA SPITALULUI VETERINAR.

CIOCOLATA a fost adus de un muncitor cu inima mare care i-a spus lui DOC ca il roaga sa faca ceva pentru CIOCOLATA pentru ca nu are bani si nu poate face mai mult.

Cand a fost adus la CENTER OF HOPE, CIOCOLATA avea ambele labute din fata taiate.

DOC si echipa sa au facut minuni pentru CIOCOLATA. Acum catelul are stapani si traieste fericit alături de stăpânii care i-au oferit dragoste si un camin.

O alta poveste impresionanta care-a ramas adanc intiparita  in mintea lui DOC este a unui barbat agresiv care s-a prezentat la CENTER OF HOPE.

De ce agresiv? Pana la intalnirea cu cei trei pui de catei pe care i-a salvat si le-a devenit stapan era un OM RAU care omora pisicile.

In momentul in care a gasit trei pui de catei bgati intr-un sac si-a schimbat total viata. OMUL i-a luat i-a spalat si i-a ingrijit pe toti i-a pastrat si in fiecare zi isi urmareste copilasii canini pe camera sa vada ce fac.

BARBATUL spune ca a devenit un alt om si acum daca vede pe cineva ca face rau animalutelor e in stare sa devina BRUTA care era odata.

Lasand la o parte poanta cu "WINTER IS COMING" apropo de razboiul dintre RUSIA si UCRAINA chiar se aproprie iarna.

Fiecare din noi putem face o donație cat de mica pentru a ajuta animalele sa nu inghete de frig sa aiba ce mânca si un adapost.

CAUTATI siturile BURSA BINELUI si HOMELESS ANIMAL HOSPITAL si acolo veti putea face donatii cu jutorul cardului.

SALUTAM initiativa postului PRIMA TV de a face o emisiune dedicata iubitorilor de animale.

VETERINARI IN ACTIUNE este emisiunea care iti poate schimba si tie viata.

DOVEDEȘTE CA ESTI OM NU FIARA!

DOC AURELIAN STEFAN si ECHIPEI de la CENTER OF HOPE VA DORIM sa aveti spor in ce întreprindeți.

Sa adunați in jurul vostru OAMENI CU INIMA care pot face bine.

CÂINILOR si PISICILOR si tuturor animalelor care NE TRANSFORMA VIATA NE DĂRUIESC atâta DRAGOSTE cat NU SE POATE POVESTI.

RESPECT DOMNULUI DOCTOR ȘI ECHIPEI SALE DE LA CENTER OF HOPE!

Sa nu uitam ca il putem vedea in acțiune pe DOC AURELIAN in emisiunea de la PRIMA TV- VETERINARI ÎN ACȚIUNE.

SA REÎNVĂȚAM unii sa fim OAMENI.

BRAVO DOMNULUI ,DOCTOR AURELIAN ȘTEFAN cel  care a devenit EROUL ANIMALELOR FĂRĂ STĂPÂN. Un EROU si Un SALVATOR DE SUFLETE.
MAI POTI CITI