Biografia actritei NANA STAMBOLISHVILI inlocuitoarea SILEI in sezonul 3 al serialului MOSTENIREA

WIKI NANA NANUKA STAMBOLISHVILI, DATA NASTERII, ZODIE, INALTIME, IUBIT, PASIUNI

Fanii turci ai serialului EMANET aka LEGACY aka MOSTENIREA au primit vestea plecarii actritei SILA TURKOGLU cu mahnire si uimire.

Spre surpriza companiei producatoare care a si dat-o in judecata SILA TURKOGLU a plecat de pe platourile de filmare la finalul sezonului 2 al serialului atat de iubit in TURCIA si in lume.

Plecarea SILEI din serial a coincis cu despartirea de actorul care i-a fost coleg in serial dar si IUBIT in viata reala IBRAHIM CEYLAL.

SILA TURKOGLU si IBRAHIM CEYLAL NU MAI FORMEAZA UN CUPLU. Personajele YAMAN si SEHER raman eroii din primele doua sezoane ale serialului.

S-a gasit o inlocuitoare pentru eroina principala din EMANET aka MOSTENIREA.

Nana Stambolishvili biografie varsta inaltime iubit

Turcii sunt furiosi si nu sunt de acord cu alegerea acestei actrite NECUNOSCUTE spun ei fara experienta si ce este mai rau nici nu cunoaste limba turca.

Dar totul e decis se stie ca serialul va incepe cel de-al treilea sezon cu o noua actria. CINE ESTE ACTRITA care a inlocuit-o pe minunata SILA TURKOGLU?

Numele actritei este NANA NANUKA STAMBOLISHVILI.

NANA NANUKA STAMBOLISHVILI s-a nascut la BATUMI in GEORGIA la 21 februarie 1994

Este reprezentanta ZODIEI VARSATOR. ESTE MODEL da, datele fizice o recomanda subtire cu chip angelic par saten bogat cret sau drept si cu minunati ochi verzi.

Pe langa modelling este si actrita debutanta cumva a jucat in cateva productii un musical a aparut intr-un videoclip si va juca pentru intaia data primul rol principal in sezonul 3 al serialului MOSTENIREA.

Nu stie sa vorbeasca limba turca si va avea o dublura de voce dar s-au mai vazut cazuri.

ARE o linie proprie de haine numita KARTVEDI NANA. NANA de la alintul porecla data de presa si colegi.

ACTRITA, model, designer de haine si dansatoare. Sotul NANEI s-a indragostit la prima vedere dupa ce a vazut-o pe NANA dansand intr-un spectacol la CAPPADOCIA.

Din 21 februarie 201 NANA s-a casatorit cu LASLO MGELADZADE. Se iubesc si se ajuta sunt un cuplu frumos.

Satena NANA a aparut in tr-un videoclip al BAYAR SAHIN S in 2021, apoi a aparut in musicalul SAKART VELO unde personajul ei NATIA era dansatoare.

Si in sfarsit provocarea ei va fi personajul ELIF in sezonul 3 al serialului MOSTENIREA. NANA NANUKA a fost extrem de fericita ca va aparea in serial.

Le-a multumit numerosilor fani si le-a promis ca isi va reprezenta tara cu mandrie si va da totul pentru rol. Este extrem de entuziasta in ciuda criticilor pe care deja le-a primit.

In timpul liber inaota si are grija d ecatelul sau este o mare iubitoare de animale. Calatorile sunt marea ei pasiune.

NANA este activa pe retelele de socializare pe INSTA si FACEBOOK. Este apreciata pe TIK TOK daca o vedeti veti realiza ca este talentata.

Imita voci e haioasa si incantataore. Are 1,71 cm inaltime si doar 52 de kilograme.

Personajul ei ELIF va fi o tanara rebela si increzatoare in fortele proprii. EXACT ca si personajul actorului HALIL IBRAHIM CEYLAN.

ELIF este sora lui AZIZ. Poate ca turcii isi vor schimba parerea despre tanara actrita NANA NONUKA STAMBOLISHVILI.

Hai sa ii dam o sansa acestei tinere frumoase foc si talentate. In curand publicul din TURCIA o va vedea pe ELIF un personaj jucat de o actrita din GEORGIA.

GO, NANA NANUKA!Frumoasa , emana mister si ambitioasa.
MAI POTI CITI