Wiki Martin Jordan sosia lui Gordon Ramsay, CV, vârstă, meserie, soție

Vezi care este CV-ul, biografia lui Martin Jordan, sosia celebrului Gordon Ramsay care vine să-i jurizeze pe cei trei Chefi la cuţite fix la ei în emisiune.

Asemănarea fizică aproape perfedtă a britanicului Martin Jordan cu renumitul Chef Gordon Ramsay, dar şi talentul incontestabil de a-i imita gesturile şi discursul, i-au adus celebritatea internațională.

Conform wiki-ului profesional Martin a lucrat ca dublură al lui Gordon Ramsey la 11 seturi de reclame TV pentru postul Channel 4 și a apărut la diferite evenimente și promoții de PR.

Martin Jordan spune că primește întotdeauna cele mai bune mese în restaurante: ”Nu m-am prefăcut niciodată că sunt Gordon când nu lucrez și nu aș face asta niciodată. Dar destul de des când ies la cină am observat că sunt tratat diferit....

Martin Jordan biografie cv sosia lui Gordon Ramsay

Fanii emisiunii vor putea vedea reacţiile celor trei Chefi la momentul inedit al lui Martin Jordan, dar şi cum prezenţa falsului Gordon Ramsay i-a luat cu totul prin surprindere şi pe unii dintre concurenţi – după ce Martin Jordan se va aşeza alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrecu în calitate de al patrulea jurat. 

De asemenea apariţia cu totul neaşteptată a sosiei lui Chef Ramsay în platourile show-ului culinar i-a făcut şi pe cei 3 juraţi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, să creadă cu adevărat că se află alături de adevăratul Gordon Ramsay, venit să le jurizeze dur, în stilul caracteristic, farfuriile pregătite în înfruntarea culinară pentru amuletă!
MAI POTI CITI