Păreri Parfumuri Outcast Blue și Fleur Narcotique de la brandul de nișă Ex Nihilo

Brandul de nișă Ex Nihilo și-a relansat bestseller-urile în concentrația Extrait de Parfum - Fleur Narcotique și Outcast Blue și-au schimbat și designul: noile versiuni sunt prezentate în sticlă albastru închis. 

Parfumurile Outcast Blue Extrait și Fleur Narcotique Extrait au marcat începutul unei noi colecții de Quintessence, care în viitor va fi completată cu versiuni ale popularelor parfumuri Ex Nihilo în concentrație de parfum. 

Dedicat culorii albastre strălucitoare semnăturii mărcii și unei noi generații de artiști rebeli, Outcast Blue a fost lansat în 2019 ca o exclusivitate pentru magazinul Selfridges din Londra și a avut un succes atât de mare încât a fost replicat și introdus în întreaga lume în 2022.

pareri parfum de nisa Outcast Blue Ex Nihilo


Noua compoziție de parfum a parfumierului Jordi Fernandez a fost inspirată de energia rebeliunii și curajul unui artist care aduce o viziune unică fiecărui moment al vieții și fiecărui detaliu al creațiilor sale. 


Aceasta este o călătorie într-o țară în care legile răzvrătirea, senzațiile tari și adevărata regulă a frumuseții.

Piramida olfactivă a parfumului construită în jurul notelor și acordurilor lemnoase-picante atent selectate, iar culoarea emblematică Ex Nihilo îi conferă o notă iconică specială.

Combinația originală de cedru și crin de vale este plăcut pusă în evidență. de nuanțe strălucitoare de paciuli, vetiver, stejar și lemn de santal. 

Acordurile de tutun negru și trandafir se întâlnesc pentru un sunet distinct rebel. cu piperul.

Anterior, Ex Nihilo a creat un nou parfum, Stellar Dreamers , special pentru Bloomingdales . Este lansat în ediție limitată.

Parfumierul Jordi Fernandez a combinat note de șofran, trandafir, prune, vanilie, piele, oud și chihlimbar în compoziție. 

Ex Nihilo a fost fondată de Olivier Royer, Benoît Verdier și Sylvie Lodey în 2013 la Paris. Numele mărcii este tradus din latină ca „din nimic”, „de la zero”.
MAI POTI CITI