Păreri Dieta Anticelulitică. Meniu anticelulită. Ce alimente diminuează celulita

Dieta pentru celulita păreri pro și contra. Dieta de detoxifiere pentru celulita cu meniu anticelulită. Ce alimente diminuează celulita. Ce sa mănânc să scap de celulita fără pastile anticelulită.

Majoritatea femeilor visează să scape pentru totdeauna de celulită. În viața reală, însă, chiar și modelele de top au celulită. 

Cu toate acestea, nutriționiștii asigură că dieta anticelulitică este destul de eficientă chiar și în lupta imperfecțiunile evidente ale pielii, care sunt numite în mod elocvent „coaja de portocală”.

Dieta anticelulitică, ca multe alte regimuri de slăbire, are reguli și reglementări stricte de care trebuie să țineți seamă dacă vreți să obțineți rezultate.

Mai jos veți găsi rețete de preparate specifice care, ca parte a unei diete obișnuite, contribuie activ la dispariția depunerilor de celulită. 

pareri forum ce sa mananc ca sa scap de celulita in 7 zile

Cu toate acestea, există anumite condiții în care aceste feluri de mâncare „funcționează” cel mai eficient. 

1. Alternează mâncarea caldă și cea rece

Alege dintre rețetele de mai jos pentru o masă caldă și una rece pe zi, un mic dejun și două gustări între ele. 

Rețetele reci conțin 300 de calorii, calde 400, micul dejun 300, gustările intermediare 100 de calorii. Astfel, primești 1200 de calorii pe zi. 

2. Mănâncă așa cum vrei sau conform planului alimentar

Care dintre preparatele calde sau reci alegeți depinde de gustul vostru. Nu contează dacă îți permiți două zile la rând ca preparat cu mei fierbinte sau dacă mănânci de trei ori la rând un aperitiv rece cu avocado. 

Dar fiecare dintre feluri de mâncare ar trebui să apară pe masa ta de cel puțin două ori în timpul dietei.

3. Ține dieta pentru celulită minim 10 zile

Mănâncă după rețetele de dietă anticelulitică cel puțin 10 zile, dar după încheierea dietei, dacă este posibil, ține-te de preparate din aceleași produse pentru a consolida succesul obținut sau a-l face și mai vizibil.

Nu vă fie teamă să consumați astfel de alimente aparent anti-diete, cum ar fi banane, avocado și, uneori, cartofi. Dacă le „mânânci” cu moderație, nu numai că nu vor interfera cu dieta anticelulitică, dar vor și accelera rezultatele acesteia.

4. Mănâncă câte legume vrei

În principiu, este necesar să se respecte cantitățile indicate în rețete pentru a nu perturba raportul de nutrienți. 

Cu toate acestea, în ceea ce privește legumele, atunci în timpul dietei, le puteți mânca mai mult decât este prescris de rețete. Câteva grame în plus nu te vor îngreuna, pentru că acele câteva calorii nu contează.

5. Este mai bine să măsori decât să cântărești

Pentru a evalua succesul unei diete, cântarul nu este cel mai bun instrument, deoarece greutatea corporală depinde de mai mult decât de cât mănânci. 

De exemplu, fluctuațiile hormonilor la multe femei determină o diferență de greutate zilnică de până la două kilograme. În plus, cântarul nu face distincția între grăsime și masa musculară.

Ce să bei în dieta anticelulitică

Deoarece formarea grăsimilor produce așa-numiții corpi cetonici, care sunt excretați din organism prin rinichi, în timpul dietei trebuie să beți multe lichide. Ca băutură, luați în considerare:

• Apa - permisă ca apă pură necarbogazoasă și apă minerală și filtrată. Poate fi „asezonată” cu puțin suc de lămâie sau portocale.

• Ceai de plante. 

• Cafea și ceai verde. Dacă bănuiți o deficiență de fier, beți ceai și cafea la numai o oră după masă, deoarece aceste băuturi împiedică absorbția fierului în sânge.

• Sucuri naturale. Cel mai bine este să bei 1 pahar (100 ml) pe zi înainte de micul dejun sau ca gustare intermediară.

Ce să mănânci într-o dietă anticelulitică: gustări

Oricare dintre gustările de pe această listă sunt perfecte pentru un prânz la locul de muncă.

• Burger de orz

• Salata de broccoli

• Avocado umplut cu ciuperci

• Bejelii de orz cu castraveți

• Varză murată cu struguri

• Crema de mei cu fructe

• Avocado cu sos de iaurt

• Ciuperci cu spanac

• Spanac cu piept de pui
MAI POTI CITI