Ce este Manichiura cu Aură. Cum se face și de ce TikTok-ul e înnebunit după ea

Ce este o manichiură cu aură și de ce a aruncat în aer Tiktok, O manichiură cu o notă de ezoterism a devenit modă. Vezi cum să îți faci acasă o manichiura cu aură ca la salon, ce instrumente și ce ojă să folosești.

Potrivit religiilor orientale, aura este un biocâmp sau o înveliș energetic care, ca un cocon, înconjoară o persoană.

Este imposibil să-l vezi și să-l atingi, dar unii oameni înclinați spre ezoterism susțin că sunt capabili să-l vadă și chiar să distingă culorile. Aura poate fi colorată în diferite nuanțe (sau mai multe deodată), fiecare având propriul său sens.

De exemplu, verdele simbolizează compasiunea, portocaliul simbolizează energia creativă, iar rozul simbolizează bunătatea. Dacă tu, ca și noi, nu știi ce culoare este aura ta, poți alege culoarea intuitiv.

tutorial cum se face manichiura cu aura acasa ca la salon

O manichiură asemănătoare se poate face la salon: tu alegi culoarea lacului, iar manichiurista o aplică pe unghii folosind un aerograf. Așa se obține un model cu efect de împrăștiere, care amintește de o aură. 

Această tendință a câștigat cea mai mare popularitate pe Tiktok. Fetele din întreaga lume postează fotografii cu manichiuri cu aură proaspăt făcute la salon.

De regulă, o manichiură cu aură este efectuată în două sau trei nuanțe, ceea ce amintește de aura multicoloră și de schimbarea acesteia. Unele exemple arată că meșterii adaugă strasuri sau pietre mici la design.

Videoclipuri cu manichiuristele care efectuează nail art acasă au apărut deja pe internet. 

Pentru a repeta tendința, luați un ac, o clemă de păr sau un tampon de bumbac și faceți cu ele puncte rotunde (culoarea lacului de unghii este opțională), apoi amestecați-le cu un burete sau o perie. Voila! Așa este aura ta.

Un astfel de design va fi deosebit de bine combinat cu bijuterii cu simboluri yin și yang, cu „inele de dispoziție” și alte bijuterii ezoteric-orientale.
MAI POTI CITI