ALICE PENEACĂ ex iubita lui BOBBY PĂUNESCU poveste de iubire cu DRAGOS CALIMINTE

WIKI DRAGOS CALIMINTE, INALTIME , ZODIE, DATA NASTERII, PASIUNI, IUBITA

Recent televiziunile au inceput sa difuzeze o noua reclama cu nimeni alta decat modelul ALICE PENEACA. Bine o mai vazusem in reclama cu un alt produs care s-a difuzat multa vreme.

Pana la casatoria si despartirea de omul de afaceri BOBBY PAUNESCU romanii nu prea o stiau pe superba ALICE.

Bine doar daca erati printre cei care stiau de idila dintre aceasta si atragatorul TOTO DUMITRESCU fiul unul ditre fiii fotbalistului DUMITRESCU ce ne-a bucurat la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL.

O IDILA DE TINERETE!


ALICE satena cu ochii albastri i-a cam frant inima lui TOTO. ALICE PENEACA fasneata si cu vino-ncoace i-a cam luat mintile si lui BOBBY PAUNSCU .

BOBBY barbatul care a trait o poveste de dragoste cu actrita MONICA BARLADEANU vreme de opt ani ! a fost fermecat de ALCE si uite asa s-au dus anii de iubire cu MONICA.

Wiki Alice peneaca si iubitul DRAGOS CALIMINTEBOBBY siALICE PAUNESCU au format un cuplu aproape doi ani. Au avut o nunta speciala elegantain 2015 la care nu a lipsit nici catelul omului de afaceri. Au divortat in 10 decembrie 2018.

Nepotrivirea de caracter a fost motivul invocat de ALICE PENEACA la divortul de sotul sau.

O vreme ALICE a ales sa stea in AMERICA unde si-a trait viata ca o femeie tanara si atargatoare lipsita de obligatii. Si-a facut noi prieteni si a tinut-o in petreceri.

Si dupa aceasta perioada ce a inclus si pardalnica de PANDEMIE a COVIDULUI nu am mai afla multe despre ALICE PENACA.

Si surpriza ALICE nu a stat degeaba si-a gasit un nou iubit care pare ca o implineste din moment e ALICE e fericita.

Si ne-am intrebat CINE ESTE NOUL IUBIT al frumoasei tinere?

Iubitul lui ALICE PENEACA este un celebru OM DE AFACERI din CONSTANTA.

Numele iubitului a fost desconspirat se numeste DRAGOS CALIMINTE un nume apreciat in mediul de afaceri din orasul de la malul marii.

Asadar castigator la inima frumoasei ALICE PENEACA este domnul DRAGOS CALIMINTE

DRAGOS CALIMINTE s-a nascut la CONSTANTA in ZODIA NOROCULUIin anul 1989.

Inalt cam 1,85cm inaltime DRAGOS CALIMINTE este Un IUBITOR al lucrurilor bine facute un iubitor de natura pasionat de arta fotografica. Si de MOTOAREsi MASINI De EPOCA.

Discret in privinta vietii sentimentale un BOEM ce stie sa traiasca din plin posesor al unei energii demna de admiratie. Cand e loc de ceva timp liber DRAGOS isi ia masina sau motorul dupa caz si alearga in natura.

Asa a facut si recent cand impreuna cu ALICE au luat drumul muntilor al privelistilor ce iti taie respiratia. O vacanata deosebita in ROMANIA.

DRAGOS e topit dupa cainele sau dar realmente acesta e adorabil. Un PUNCT COMUN cu iubita ALICE care e atasata de cainele labrador cadoul din mariajul cu omul de afaceri BOBBY PAUNESCU.

DRAGOS CALIMINTE - STUDII

A urmat cursurile LICEULUI MIHAI EMINESCU din CONSTANTA in perioada 2003-2007.

In perioada 2007-2011 a urmat cursurile UNIVERSITATII OVIDIUS si a obtinut diploma in INGERIE MECANICA.

Pentru ca simtea ca mai e loc de invatat DRAGOS s-a inscris la a doua facultate in perioada 2008-2011 si a absolvit cursurile FACULTATII DE ECONOMIA AFACERILOR.

A devenit si ECONOMIST. A urmat intre 2013-2015 un MASTER in TECHNOLOGIA si MECANICA in INDUSTRIA PETROLULUI si GAZELOR.

Cu toate aceste facultati plus un MASTER, DRAGOS CALIMINTE si-a deschis propria afacere. A lucrat in perioada 2010-2013 la TUV AUTOMOTIVE.

Din 2013 pana in 2018 a lucrat la OMV PETROL ca si INGINER.

Mai apoi a inceput afacerile cu ELECTRIC CARS 2018-2020 dupa care a plecat in ANGLIA la LONDRA.

La revenirea in tara a deschis afacerea cu ELECTRONIC FREEZONE. In luna martie a anului 2022 si-a deschis alta afacere HOW TO WEB si este un MANAGER PARTENER.

La cei 33 de ani lui DRAGOS CALIMINTE ii merge foarte bine. O afacere de succes si o iubita de SUCCES.

DRAGOS are mai multe pasiuni dar cele mai importante sunt legate de MOTOARE si MASINI DE TEREN, MASINI VINTAGE.

Sporturile cu motoare ii sunt pe plac. Stie sa schieze adora muntii. Se plimba prin locuri exclusiviste in strainatate.

Admira arhitectura cladirilor. Stie sa se si distreze face surfing vara doar e omul marii din CONSTANTA.

ALICE PENEACA un fotomodel cu potential ce si-a facut un NUME in modelling si omul de afaceri din CONSTANTA traiesc o poveste de dragsote intensa.

Cu privirea ei albastra si trupul de fotomodel ALICE l-a topit pe DRAGOS.

Doi tineri frumosi si liberi isi traiesc viata cu energie data de varsta. Le uram o iubire pana la adanci batraneti. Un cuplu de care vom mai auzi in viitor.

Chiar daca niciunul nu a vorbit de relatia pe care o au pozele din vacante stau marturie. Sunt discreti si liberi sa traiasca asa cum le pofteste inima.

ALICE PENEACA FOTOMODEL si DRAGOS CALIMINTE om de afaceri cu pasiuni comune sunt cel mai nou cuplu in showbiz.
MAI POTI CITI