TOP cele mai DULCI parfumuri damă gurmande, persistente, originale și de calitate

În mod tradițional, fetele și tinerele sunt creditate cu o dragoste intensă pentru dulciuri, motiv pentru care tema parfumurilor gurmande cu acorduri de cofetărie, fructe dulci, ciocolată și alte dulciuri nu și-a pierdut popularitatea în parfumerie de peste treizeci de ani

Aromele dulci sunt mai greu de lucrat decât ar părea - există o mare probabilitate de a face ceva lipicios, vulgar, așa că am decis să facem o listă de parfumuri dulci de damă, ușoare, gurmande, și cu siguranță stilate și elegante.

1. Mugler Angel Eau de Parfum 

Este un parfum pentru femei Gourmand. La el au lucrat Olivier Cresp, Yves de Chirin, Vera Strubi și Thierry Mugler. 

Apa de parfum Angel face parte din colectia Angel. 

Compoziția este formată din următoarele note și acorduri: bergamotă, caramel, paciuli, fructe tropicale și vanilie. 

mugler-angel-eau-de-parfum-dulce-pentru-femei


2. PERRIS MONTE CARLO Arancia di Sicilia 

Arancia di Sicilia Eau de Parfum Perris Monte Carlo, lansată în 2019, este clasificat ca un parfum unisex și aparține familiei de parfumuri citrice.

La el a lucrat directorul de creație Gian Luca Perris. Arancia di Sicilia Eau de Parfum face parte din colecția Italian Line. 

Compoziție - Portocaliul formează acordul de deschidere al compoziției, în inimă ─ Scorțișoară și migdale; baza este chihlimbar, iris, cafea, labdanum și mosc. 

3. CHANEL Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense Eau de Parfum Chanel lansata in 2018 este clasificata ca un parfum pentru femei si apartine familiei de parfumuri Florale. La ea a lucrat parfumierul Olivier Polge. 

Apa de parfum Coco Mademoiselle Intense Eau de Parfum face parte din colectia Coco Mademoiselle. 

Compoziția - Notele de varf sunt portocala, bergamota si lamaie, cu trandafir, fructe tropicale si iasomie in inima; baza este boabe de tonka, labdanum, mosc, paciuli si vanilie.

chanel-coco-mademoiselle--femei_pareri forum parfum dulce

4. Wonder Bouquet Eau de Parfum Mugler 

Lansat în 2017, este clasificat ca fiind un parfum unisex și aparține familiilor Dulce, Floral și Gourmand. Jean-Christophe Herault și Thierry Mugler au lucrat la el. 

Apa de parfum Wonder Bouquet face parte din colectia Les Exceptions.

Compoziția - Notele de varf sunt portocala, lacramioare, petitgrain si shiso, in timp ce miezul este floare de portocal (floare de portocal), trandafir, tuberoza, patiserie si iasomie; baza este cașmeran, alun (alun), miere, ceară de albine și vanilie.

5. HERVE GAMBS La Baie des Anges

La Baie des Anges Parfum / Extrait de Parfum Hervé Gambs, lansat in 2015, este clasificat ca un parfum unisex si apartine familiilor Fructat si Floral.

Compoziția este formată din următoarele note și acorduri: Grapefruit, Rubarbă, Vanilie și Iasomie.

Aromele colecției au o altă diferență importantă - sunt create din ingrediente naturale colectate din plante cultivate exclusiv pe coasta Franței și Italiei. 

Compoziția cu numele romantic „Bay of Angels” conferă o dulceață atractivă aerului în zilele de vară, când soarele strălucește cel mai tare, marea rostogolește ușor valurile pe nisip cald, iar totul în jur este îngropat în verdeață și flori.
MAI POTI CITI