Soțul ideal. Cum să alegi un bărbat în funcție de sentimentele tale

Cum să alegi un Soț ideal în funcție de sentimentele tale sau în funcție de acțiunile lui.

Alegerea unui sot ideal este o decizie mai serioasă și mai responsabilă, de care poate depinde întreaga ta viață viitoare. Cum să faci alegerea corectă și să nu calculezi greșit, 

Dacă abordați această problemă din punct de vedere tehnic, atunci puteți încerca să vă bazați pe componenta rațională sau senzuală a preferinței. 

În primul caz, o femeie este ghidată de modul în care un bărbat o iubește, de ceea ce face pentru ea, se uită la perspectiva, veniturile lui posibile, calculează cum vor crește copiii. Emoțiile și sentimentele nu sunt incluse aici. 

Astfel de relații pot fi destul de lungi, dar o femeie care își alege un partener în acest fel rămâne într-un deficit emoțional.

pareri forum sotul ideal cum sa il alegi corect

În al doilea caz, o femeie este ghidată în primul rând de sentimentele ei: ceea ce simte pentru un bărbat. Îți place sau nu, dar contextul sexual este important într-o relație. 

În viața de zi cu zi, aceasta se numește „chimie” și, dacă nu există, atunci partenerii trebuie să compenseze absența ei cu altceva. Se dovedește o poveste surogat.

Dacă o femeie are o întrebare: cum și ce fel de bărbat ar trebui să aleagă, este vorba în primul rând despre îndoiala de sine, care se bazează pe faptul că nu își recunoaște bine sentimentele, nu înțelege ce vrea și ce ea. poate face ea însăși. În această stare, ea caută în afară răspunsuri pentru a se asigura și a nu calcula greșit cu alegerea.

Într-un sistem sănătos, este important să te concentrezi asupra ta: am o atracție erotica față de un bărbat; dacă mă interesează ca partener; mă susține și sunt gata să-l susțin; 

Pot fi eu însumi în această relație? Relațiile pe termen lung ar trebui să fie considerate în armonie, integritate, plăcere cu sine, în maturitate și încredere în sine. 

Când apare un sentiment interior: acum știu ce fel de bărbat mi se potrivește. În această stare, o femeie va vorbi cu ușurință despre nevoile ei, va gestiona relațiile și se va simți la locul ei. Pentru o astfel de femeie, un bărbat va zbura, pentru că acesta este exact ceea ce are nevoie.
MAI POTI CITI