Sa ne facem o parere despre parfumurile L'Eau Kenzo Florale si Boisee

Departamentul de parfumuri de la Kenzo a lansat L`Eau Kenzo Florale și L`Eau Kenzo Boisée, flanker-uri sezoniere în ediție limitată inspirate de clasicele parfumuri L`Eau Par Kenzo Pour Femme și Pour Homme.

Un parfum flanker se referă la un parfum nou creat care împărtășește unele atribute ale unui parfum deja existent. Aceste atribute pot fi numele, ambalajul sau notele parfumului existent. 

Parfumul L`Eau Kenzo Florale (VEZI OFERTA) este inspirată din „bogăția și generozitatea naturii și și-a încorporat aromele: flori, fructe, prospețime, lumină și fericire”.

Autorul compoziției a devenit parfumierul Olivier Cresp; a combinat note de bujor și trandafir în compoziții, completate de mosc și cedru.

Versiunea pentru bărbați a parfumului L`Eau Kenzo Boisée este „o apă aromată plină de culoare și lumină, oferind pielii tale un parfum lemnos sofisticat”.

Nota principală menționată în titlu este însoțită de ghimbir și lămâie. Kenzo L`Eau Kenzo Florale și L`Eau Kenzo Boisée sunt disponibile ca apă de toaletă de 30 și 50 ml.

impresii si pareri parfum  L'Eau Kenzo Florale

În primăvara anului 2022, departamentul de parfumuri Kenzo a prezentat o nouă colecție de 7 parfumuri - Kenzo Memori

Este dedicat moștenirii japoneze a casei de modă și personalității lui Kenzo Takada. Șapte parfumieri francezi au lucrat la compoziții dedicate anumitor aspecte ale copilăriei couturierului.

Jean-Christophe Herault a creat parfumul Poudre Matcha un parfum cu note de trandafir, mate, vanilie și mosc. 

Autoarea parfumului Cèdre Secret a fost Nelly Ashem-Ruiz, care a combinat acorduri de boabe de tonka, floare de portocal și cedru. Quentin Bish a lucrat la Ciel Magnolia : a ales magnolia, moscul și lemnul de santal ca acorduri semantice. 

Parfumierul a creat și compoziția parfumului Rêve Lotus , în care acordul principal este încadrat de mimoză, lemn de santal și ambroxan. 


Parumul Coeur Azukicu note de adzuki en, coacaze negre, orez si vanilie a fost compusa de Parfumerul Senior IFF Delphine Lebeau-Blood. 

Nuit Tatami este opera lui Karine Dubreuil: parfumierul a combinat note de orez, piper roz, ambretă și vanilie în compoziție. 

În cele din urmă, a șaptea ediție a colecției parfumul Soleil Thé a fost creat de Jérôme di Marino; Parfumul se deschide cu ceai de ginseng, iris și mosc alb.
MAI POTI CITI