Recomandări Alimente pentru Riduri. Ce alimente te vor ajuta să ai o piele netedă și frumoasă.

O dietă echilibrată poate ajuta la îmbunătățirea sănătății generale a pielii și la protejarea împotriva ridurilor timpurii.

Sunt rafturile tale pline de creme și seruri anti-îmbătrânire și ai întâlniri aproape zilnice cu cosmetologii? Ce să faci și unde să alergi când găsești primele riduri? 

Răspunsul nostru este la magazinul alimentar. Se pare că fără o nutriție adecvată, niciun mijloc nu va avea un efect eficient. Amintiți-vă: în primul rând pielea trebuie afectată din interior.

Desigur, genetica și stilul de viață sunt factorii cheie care determină momentul în care observăm primele riduri - la douăzeci și cinci sau nu mai devreme de patruzeci. 

Știm că un corp sănătos nu are doar o minte sănătoasă, ci și o piele netedă. Vă vom spune ce produse pot înlocui „injecțiile de frumusețe”.

pareri forum recomaandari alimente care te scapa de riduri

1. Alimente pentru pielea cu probleme

Dacă vă confruntați des cu erupții cutanate și iritații atunci trebuie urgent să vă schimbați dieta. 

Amintiți-vă: pielea sănătoasă înseamnă tânără. Pentru a vă „vindeca”, include în alimentația ta morcovi, verdețuri, ouă, iaurt, semințe de dovleac și ciocolată neagră.

Toate aceste alimente sunt bogate în vitamina A, care va scăpa de celulele moarte ale pielii și va desfunda porii. 

Această componentă va fi mai bine absorbită cu uleiuri vegetale precum uleiul de măsline sau de avocado.

2. Alimente pentru pielea ternă și uscată

Fetele cu pielea uscată trebuie să fie în alertă în primul rând. De-a lungul anilor, glandele sebacee vor produce din ce în ce mai puțină grăsime, ceea ce înseamnă că pielea se va usca și mai mult, ceea ce va provoca riduri. 

Acizii grași Omega-3 sunt cei care pot ajuta. Pentru a le obține, adăugați în alimentație mai mult pește gras, nuci și semințe (sunt bogate în uleiuri).

3. Alimente pentru primele riduri

Ardeii, broccoli, căpșunile, afinele, kiwi, somonul, adică alimentele bogate în antioxidanți, sunt salvarea noastră. 

Aceste alimente sunt cele care ne vor proteja în mod fiabil împotriva radicalilor liberi care ne fac să îmbătrânim și să lipsească pielea de elasticitate. 

Ceaiul verde ar trebui să fie băutura ta preferată de acum înainte pentru că este bogat în polifenoli magici. Aceste substanțe au un efect antiinflamator și blochează acțiunea radicalilor liberi. 

Dacă aceste produse apar în meniul tău, atunci în curând te vei simți mult mai bine, antioxidanții vor elimina toxinele și vor încetini pe cât posibil procesul de îmbătrânire, iar pielea va deveni netedă, moale și uniformă ca și tonalitate.
MAI POTI CITI