Parfumuri HERMES păreri forumuri: delicate dar intense, originale și armonioase

Să ne facem o părere despre parfumurile HERMES pentru femei, bărbați sau unisex, creații olfactive a unui brand cu vechime ce deține numai puțin de 124 de parfumuri în catalogul său.

Majoritatea surselor afirmă că primul parfum al mărcii Eau d'Hermès , conceput pentru bărbați și femei și conceput de parfumierul Edmond Roudnitska, a apărut în 1951.

Patru ani mai târziu, în 1955, parfumierul Guy Robert a creat Doblis , un chypre din piele uscată cu mușețel, iasomie și lichen, care nu a mai fost fabricat după 1960, dar prezentat într-o ediție limitată de 1.000 de sticle în 2004.

În 1961,  a fost lansat Calèche (parfumier - Guy Robert) - un parfum elegant cu note de piele de căprioară și tonuri lemnoase pentru femei, care a dat naștere ulterior unei întregi colecții, precum și a unei sub -colecție Kelly Calèche , care a apărut abia în 2007.

În 1970, a fost introdus Equipage - primul parfum pentru bărbați, creat tot de Guy Robert - un chypre complex picant-lemnos, cu o notă de miere-vanilie la bază. Reeditarea sa modernă este încă disponibilă pentru cumpărare. 

pareri parfumuri hermes orginale de calitate pentru femei si barbati

În 1974, parfumierul Maurice Morin a creat parfumul Amazone pentru Hermès , care a servit drept început al colecției eponime.  

1986 este anul lansării lui Bel Ami - un parfum lemnos din piele care este produs și astăzi.

Compoziția a fost creată inițial de Jean-Louis Ciozac , dar ulterior reelaborată de Jean-Claude Ellena și a continuat sub forma lui Bel Ami Vetiver . În 1995, parfumierul Maurice Roucel și-a adus contribuția la istoria parfumeriei Hermès cu chypre floral 24 Faubourg


În 2004, casa a lansat Eau des Merveilles cu note de pin și citrice , care a dat naștere celui mai mare număr de flankers din istoria mărcii HERMES.

În 2006, Hermès lansează  Terre d'Hermès  , un nou parfum de citrice-vetiver, care a devenit bestsellerul incontestabil printre alte produse de parfumerie ale casei..

În ultimii săi ani la Hermès, Jean-Claude Ellena a creat parfumurile  Voyage  (2010) și flankerul său  Voyage d'Hermes Parfum  (2012), precum și colecția Jour d'Hermes de trei parfumuri florale. 

Eau de Néroli Doré  (2016) și  Eau de Rhubarbe Ecarlate  (2016), au fost create în tandem cu Christine Nagel.

Un loc special în colecția mărcii Hermes îl ocupă parfumul melancolic și delicat  Hiris , creat în 1999 de Olivia Giacobetti. 
MAI POTI CITI