Păreri Sephora Paleta 10 FARDURI de pleoape Color Clash: preț bun și nuanțe mate mătăsoase

Am cautat părerile cumpărătoarelor pe forumuri și am constatat faptul ca  Paleta 10 Farduri de pleoape Color Clash de la Sephora este de calitate, bună si ieftină, majoritatea persoanelor o recomanda cu încredere. 

Mai mult de jumătate dintre cumpărători au evaluat pozitiv și alte produse originale din catalogul Sephora Collection . 

Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs pentru machiaj ca la salon, original si de calitate. 

Raportul calitate preț al unui produs este si va fi întotdeauna unul de care recenziile țin seama.

Paleta 10 Farduri de pleoape Color Clash de la Sephora Collection este o paleta de farduri de pleoape cu texturi noi si pigmentare intensă pentru a reinventa machiajul!

pareri forum am folosit paleta farduri color clash sephora


Ideală pentru un tip de machiaj unde nuanțele nude devin mai îndrăznețe.

Lasa forta culorilor sa preia controlul cu Color Clash: de la cea mai neutra combinație, la cea mai colorata, ”batalia” culorilor nude esențiale si a culorilor vibrante si texturilor îndrăznețe.

Aceasta paleta de farduri cu texturi multiple iti oferă o experiență inedita care include asocieri de efecte nemaivăzute pana acum in Sephora Collection! 

Cufunda-te intr-un mix uimitor de farduri cu diferite tehnologii pentru o varietate exploziva. 

Descopera nuantele mate matasoase care se intind cu usurinta, un amestec cremos care se asaza precum foita de aur pe pleoape, sau nuanțele irizate cu straluciri de perla incrustate.

Aceasta paleta de farduri de pleoape contine, de asemenea, o nuanță tricroma si pigmenți presați intenși si de efect care vor insufleti orice machiaj.


MAI POTI CITI