Păreri parfumuri TOM FORD apreciate pe forumuri pentru mirosul somptuos si senzual

Să ne facem o părere despre esența parfumurilor TOM FORD, despre cele mai bune și apreciate parfumuri originale care ne surprind prin senzația unei evadări hedoniste într-o zonă a luxului absolut.

Primul parfum de la Tom Ford a apărut în 2006. Provocatorul și complexul Black Orchid a dat naștere Colecției Signature și aproape imediat a devenit cauza unei dispute asupra cărui segment, nișă sau lux, aparțin parfumurile brandului. 

Black Orchid a generat o întreagă colecție de flankers, cea mai recentă dintre acestea, Velvet Orchid Lumiere, a fost lansată în 2016. 

În 2007, a fost lansat parfumul lemnos Tom Ford for Men (flanker - Tom Ford for Men Extreme, 2007), iar în 2009, Grey Vetiver Eau de Toilette. Ambele compoziții sunt destinate unui public masculin, deși Tom Ford însuși nu separă parfumurile după gen

Tot în 2007, au fost lansate primele unsprezece parfumuri ale colecției Private Blend, care, potrivit departamentului de marketing al lui Tom Ford, se distanțează de parfumeria mainstream și de așteptările consumatorilor. 

pareri parfumuri tom ford forum cele mai bune si originale


Pe parcursul anului, au fost lansate simultan trei parfumuri, care au devenit lideri în vânzări și preferatele tuturor: Oud Wood, Tobacco Vanille și Tuscan Leather

Conform legilor segmentului de lux, parfumurile de succes primesc colecții întregi de flankers, precum și copii și falsuri de diferite grade de apropiere de original. 

Cu toate acestea, flanker-urile nu au apărut niciodată, dar au apărut multe copii și falsuri. 

Bestsellerurile Tom Ford sunt printre cele mai contrafăcute parfumuri din segmentul de lux. 

Colecția Private Blend este extinsă și constă din mai multe sub-colecții. Din 2009, au fost produse linii tematice exclusive, formate din patru parfumuri. 

În 2009, acestea au fost parfumurile de mosc alb din Colecția White Musk, floralul Jardin Noir a apărut în 2012, dulcele oriental Atelier d'Orient a fost lansat în 2013, iar în 2016 verdele Les Extraits Verts. Toate acum nu se mai produc, cu excepția Café Rose din colecția Jardin Noir, iar Les Extraits Verts este încă disponibil pe site-ul oficial. 

În 2012, a apărut parfumul lemnos din piele Noir, care a devenit începutul a patru flanker. 

În 2017, designerul continuă să provoace consumatorul și lansează parfumul Fucking Fabulous din piele picant, care a ajuns în magazine din multe țări cu o etichetă pe care cuvântul „fucking” a fost cenzurat și acoperit cu o dungă roșie. 

Pe lângă parfumuri, cosmetice decorative, îmbrăcăminte și accesorii, brandul Tom Ford produce aburi pentru corp, lumânări parfumate și produse de îngrijire personală.
MAI POTI CITI