Păreri Parfumuri MONTALE apreciate pe forumuri pentru aromele orientale și arăbești

Să ne facem o părere despre parfumurile MONTALE considerate pe forumuri a fi cu adevărat originale elixire ale fericirii olfactive.

Originale, parfumurile MONTALE sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, impregnate de istoria lor magică.

Parfumurile Montale au câștigat rapid o imensă popularitate, obținând păreri pozitive nu numai de la clienți, ci și din partea criticilor de parfumuri.

Casa franceză de parfumerie Montale Paris a apărut în 2003 și a contribuit la apariția și dezvoltarea „ boom-ului oud ” în parfumeria europeană.

Casa de parfumuri MONTALE este specializată în parfumuri de oud în stil oriental și, în ciuda autopoziționării sale de „nișă”, concurează cu succes cu corporații gigantice care produc parfumuri de lux.

pareri parfumuri montale miros compozitie persistenta preturi

Legenda spune că parfumierul și călătorul Pierre Montal a plecat să lucreze în Arabia Saudită, unde a fost inspirat de dragostea lui pentru oud.și a creat pe baza sa parfumul Black Aoud, numit astăzi principalul produs al mărcii. Compoziția conține oud cambodgian, frunze de paciuli indonezian , mandarină, trandafir  și mosc .

Până în 2016, nimeni nu l-a văzut pe Pierre Montal. Au circulat (și continuă să circule) pareri că această persoană nu a existat niciodată și brandul Montale Paris are in spate o legendă de marketing.

În 2016, un bărbat numit Pierre Montal a apărut la spectacolul anual de parfumuri Esxence din Milano și a acordat mai multe interviuri. Însă profesioniștii industriei nu au crezut că acesta este parfumierul legendar care a creat literalmente imperiul parfumeriei arabe în inima Europei.

La începutul anului 2018, colecția Montale Paris cuprindea peste 120 de parfumuri. Mai mult de treizeci dintre ele conțin cuvântul „oud” în titlu, iar multe altele îl indică în compoziția compozițiilor. 


Cu toate acestea, niciunul dintre aceste parfumuri nu conține materii prime naturale derivate din exudat de lemn de agar. 

Toate acordurile de oud Montale sunt baze sintetice sau semi-sintetice care folosesc cyperus, paciuli si cashmeran si diverse ingrediente care dau nuanțe caracteristice anumitor soiuri de oud.

Alături de parfumurile Escentric Molecule, produsele Montale Paris sunt printre cele mai contrafăcute.

Cele mai populare parfumuri ale lui Montale din lume sunt Black Aoud și Rose Musk

În Europa de Sud-Est, se preferă compozițiile gurmande: Chocolate Greedy și Wild Pears
MAI POTI CITI