Păreri parfum GUCCI Flora Gorgeous Jasmine: cum miroase, persistență, când se poartă

Lansări 2022: Gucci Beauty a prezentat Flora Gorgeous Jasmine într-o sticlă turcoaz cu capac auriu, împodobită cu o etichetă florală, un parfum îndrăzneț despre care vom încerca să ne facem o părere.

Parfumul Flora Gorgeous Jasmine se deschide cu iasomie, mandarină, floare de portocal și magnolie. Noutatea este produsă în format de apă de parfum.

Intră într-o nouă dimensiune a libertății fără margini cu Eau de Parfum Gucci Flora Gorgeous Jasmine. 

Plin de aroma senzuală a iasomiei grandiflorum, acesta este al doilea parfum Gucci care se alătură lumii distractive a #FloraFantasy. 

Parfumul GUCCI Flora Gorgeous Jasmine vă cucerește, din prima clipă, cu o aromă delicată de pere zemoase, tonuri de fructe roșii și mandarine italiene. 

La scurt timp, vă încântă gardenia cremoasă, cu ușoare accente de fructe și verzi, precum și tonurile radiante ale florilor albe de iasomie. 

La final își fac apariția acordurile dulci de paciuli și de zahăr brun.

gucci-flora-gorgeous-gardenia-parfum-pentru-femei păreri forum am folosit


Energia sa de bucurie interioară este sporită și mai mult de turcoazul alungit al sticlei, cu modelul caracteristic al  Flora House de la Gucci ceea ce conferă designului flaconului un farmec magic.

În 2020, ediția limitată Flora Gorgeous Gardenia a fost reprezentată de modelul rus Yunia Pakhomova. Ea a pozat pentru Vogue, Dazed Magazine, Harper's Bazaar și Schön! Magazine, a mers pentru Vivienne Westwood, Alexander Wang, Y/Project și Ann Demeulemeester.

În 2022 imaginea parfumului Gucci Flora Gorgeous Gardenia este cântăreața și actrița Miley Cyrus, care potrivit directorului de creație al Gucci, Alessandro Michele, întruchipează și reprezintă perfect estetica casei de modă.
MAI POTI CITI