Păreri Minus 7 kilograme: DIETA cu castraveți pentru o zi, 7 și 14 zile

O altă modalitate rapidă de a scăpa de kilogramele în plus este dieta cu castraveți, un regim promovat pe forumurile de nutriție și despre care vom încerca să ne facem o părere.

Dieta cu castraveți este renumită pentru recenziile sale pozitive - utilizatorii susțin că în 7-14 zile poți slăbi până la 7 kilograme.

Cum funcționează dieta cu castraveți

Dieta cu castraveți este un plan de dietă pe termen scurt pentru pierderea în greutate. 

Esența dietei este că înlocuim majoritatea alimentelor cu castraveți și îi combinăm cu alte alimente proaspete. 

ATENȚIE! Castraveții nu conțin proteine ​​și nutrienți esențiali. Pentru a menține pielea, mușchii și articulațiile sănătoase în timpul dietei, se recomandă combinarea castraveților cu produse proteice. 

pareri dieta cu castraveti forum cine a slabit

Dieta cu castraveți pentru o săptămână sau două include cantități mici de proteine, cum ar fi carne slabă, ouă, nuci și brânză de vaci.

De asemenea, puteți adăuga o cantitate limitată de carbohidrați complecși în dieta dvs., inclusiv orez brun sau pâine integrală.

Dieta cu castraveți pentru pierderea în greutate: recenzii și rezultate

Dieta funcționează cu siguranță, deoarece reduceți semnificativ aportul zilnic de calorii. 200 de grame de castraveți conțin nu mai mult de 40 de calorii, așa că chiar și 10 mese pe zi în porții mici vor reduce numărul obișnuit de calorii pe zi. 

ATENȚIE! Dacă, după o dietă pe castraveți, revii imediat la dieta obișnuită, te vei îngrășa din nou. 

Desigur, un astfel de rezultat poate fi de așteptat de la orice dietă rigidă pe termen scurt. Utilizatorii recomandă introducerea treptată a alimentelor bogate în calorii în dietă și eliminarea junk food-ului în principiu.

Dieta pe castraveți timp de 7-14 zile

Exemplu de plan de masă pentru ziua respectivă

Ca parte a dietei cu castraveți, includeți în planul dvs. de mese mese pe bază de castraveți, proteine ​​slabe și alimente sănătoase cu carbohidrați.

○ Mic dejun

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Pentru un mic dejun bun, puteți face o salată ușoară de castraveți rasi și 2-3 ouă fierte tari. Puteți mânca atât gălbenușul, cât și proteinele.

○ Gustări

Gustarea este foarte importantă pentru a te face să te simți bine până la următoarea masă. Pentru gustări ca parte a unei diete pe castraveți, puteți alege 5 prune, un măr mare sau o piersică.

○ Prânz sau cină

Prânzul sau cina ar trebui să includă alimente bogate în proteine. De exemplu, pregătiți mâncăruri slabe din pește, curcan sau pui. Măsurați-vă mărimea porțiilor pe baza cantității de calorii acumulate pe parcursul zilei. 

De asemenea, la cină, nu puteți mânca mai mult de 300 de grame de fructe. Fructele și fructele de pădure pot fi orice, inclusiv mere, banane și piersici.

Exemplu de meniu pentru o zi de dietă cu castraveți pentru pierderea în greutate:

Micul dejun este un smoothie de castraveți.
Gustare - castraveți și o felie de brânză.
Prânz - salată de castraveți și ton.
Gustare - suc de castraveți și o mână de nuci.
Cina - salata cu somon si castraveti.
MAI POTI CITI