Păreri MCM Ultra un parfum feminin cu un aspect subtil masculin

Brandul german de modă de lux MCM a lansat al doilea parfum în colaborare cu Inter Parfums Inc. un parfum modern despre care vom încerca să ne facem o mică părere bazată pe opiniile specialiștilor din industrie.

Părere noastră este că parfumul MCM Ultra este un parfum de damă intens, glamour, cu o notă de jucăușă.

Denumit MCM Ultra, parfumul a fost lansat vineri pe site-ul mărcii și în buticurile MCM și va fi lansat la nivel global și de către partenerii de retail ai mărcii din SUA, inclusiv Macy's și Saks Fifth Avenue, în luna august a acestui an.

Infuzat cu coacăze negre, piper roz, boabe de tonka, lemn de cedru și tuberoză, parfumul MCM Ultra se vinde cu 75 USD pentru 30 ml., 90 USD pentru 50 ml. și 115 USD pentru 100 ml. 

pareri forum am folosit parfum MCM Ultra miros si persistenta

Parfumul MCM Ultra a fost creat de parfumierul Frank Voelkl, care a declarat că a căutat să atingă un „echilibru delicat” între elementele olfactive florale și cele fougère.

„MCM are această abordare diferită a luxului, care se conectează atât de bine cu consumatorii generației Z și Millennial”, a declarat Baerbel Bureick, director de marketing al Inter Parfums. „Aceast parfum este în principal un parfum feminin, dar, pentru că nu ne place niciodată să fim unidimensionali, are totuși acel aspect subtil și masculin.” a continuat acesta.

Parfumul vegan MCM Ultra vine într-un flacon modelat după faimosul rucsac MCM în Berlin Gold. 

În timp ce marca a refuzat să comenteze despre vânzări, surse din industrie se așteaptă ca acesta să atingă vânzări între 40 și 50 de milioane de dolari în primul său an pe piață.
MAI POTI CITI