PARERI EAU DE PARFUM SHAGHAF Swiss Arabian PASIUNEA ce iti aduce aroma luxului oriental

Doamnele si domnii care au folosit APA DE PARFUM SHAGHAF exprima in parerile lor ca au fost impresionati de calitatea brandului WISS ARABIAN, de ingredientele luxoase de mixul neobisnuit al acestei APE DE PARFUM.

Si da este folosit deopotriva de doamne si domni si in plus este un parfum de calitate si nu are un pret mare.

Stiti cum se traduce din araba in romana numele SHAGHAF? Inseamna PASIUNE deci creatorii au tinut ca fiecare persoana care foloseste apa de parfum sa se simta minunat.

ESTE ABSOLUT DIVIN pentru doamnele care adora parfumurile DULCI. Iar domnii nu ar trebui sa se teama ca nu li s-ar potrivi un parfum dulce intrucat acest "dulce" se combina cu notele lemnoase care dau parfumului aroma deosebita nici prea dulce nici prea amar.

Daca va spun EDP SHAGHAF contine un mix de vanilie si praline atunci credeti -ma pentru unele doamne aceasta apa de parfum poate fi dulcele la care ravniti zilnic.

E de ajuns sa te parfumezi cu SHAGHAF si parca ideea de a gusta o ciocolata iti trece. Aroma te invaluie si atrage atentia. Nu ai cum sa nu te intrebi ce parfum folosete doamna sau domnul.

swiss-arabian-shaghaf-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forum am folosit

Intr-adevar aroma sa te transpune intr-un tinut al ORIENTULUI INDEPARTAT.

Parca ai merge pe strazile unde s-a filmat serialul CLONA a carei eroina JADE ne-a fermecat pentru totdeauna desi au trecut peste 20 de ani de la lansarea acestui serial care ne-a cucerit.


Sa vedem ingredientele APE DE PARFUM SHAGHAF.

NOTE DE VARF: delicatul si rarul SOFRAN

NOTE DE INIMA/MIJLOC: TRANDAFIRI

NOTE DE BAZA/FINALE: VANILIE, PRALINE.

EDP SHAGHAF face parte din grupa aromelor a parfumurilor DULCI ORIENTALE SI FLORALE.

Un parfum care scoate in evidenta senzualitatea femeilor frumoase si pune pret pe virilitatea barbatilor care te cuceresc dintr-o simpla privire.

Brandul SWISS ARABIAN a fost lansat in 1974 si a devenit cel mai popular intre toate brandurile orientale. Un brand renumit pentru folosirea celor mai fine ingrediente.

Asta pentru ca au realizat o minunata colaborare cu furnizori de elita cum ar fi cei de la GIVAUDAN ROURE.

Si daca nu stiati brandul SWISS ARABIAN mai este renumit pentru ca are una dintre cele mai bune scoli de parfumerie pe plan mondial.

Ti-ai dori dupa ce te-a cucerit aroma lui sa il poti purta zilnic dar este potrivit pentru serile reci de toamna.

O aroma de lux care combina eleganta franceza cu farmecul oriental.

Eu una am fost cucerita de SHAGHAF. Nu ti-ai imagina ca aroma de trandafiri pe care unii nu o prea suporta este insesizabila. UN PARFUM cuceritor de-a dreptul.
MAI POTI CITI