Impresii APA DE PARFUM UNISEX OUD NOIR de la designerul TED LAPIDUS

Am căutat și părerile celorlalți pe forumuri și am constatat faptul ca APA DE PARFUM UNISEX OUD NOIR TED LAPIDUS este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum oriental puternic, însă nouă nu mi se pare

In gama parfumurilor de lux de nisa gasim un parfum deosebit pe nume OUD NOIR. Acest parfum apartine designer-ului francez TED LAPIDUS.

Face parte din categoria parfumurilor PICANTE, LEMNOASE.

TED LAPIDUS si-a lansat brandul in 1961 si vedete internationale din FRANTA au sporit promovarea parfumurilor si hainelor create de TED LAPIDUS.

Cum sa nu fii interesat de produsele promovate de TED LAPIDUS prin intermediul unor nume uriase de la BRIGITTE BARDOT, FRANCOISE HELMAN, ALAIN DELON.

Si sa nu il uitam nici pe legendarul JOHN LENNON caruia TED LAPIDUS i-a creat acel costum alb care a ramas in istorie.

Costumul alb apare pe coperta albumului ABBEY ROAD.

TED LAPIDUS brandul in prezent se ocupa de accesoriile de lux dar parfumurile brandului sunt considerate definitia elegantei acea eleganta care straluceste prin simplitatea atat de greu de gasit.

Este PARFUMUL UNISEX care va scoate in evidenta pe voi doamne si domni. E drept ca este ideal este sa folositi acest parfum in anotimpul rece.

ted-lapidus-oud-noir-eau-de-parfum-unisex_pareri forum am folosit


Dar de ce sa nu il folosim si la evenimente speciale?

Si in plus nu strica sa incepeti sa va cumpărați parfumurile potrivite pentru sezonul de toamna iarna daca porniți de la premiza omului gospodar aflat mereu cu un pas inaintea vremurilor.

Este cu adevarat un PARFUM DE COLECTIE. Unii care il folosesc de ceva vreme spun ca OUD NOIR de la TED LAPIDUS seamănă cu parfumul AL HARAMANI-PRIVE GOLD.

Doar ca PRIVE GOLD are un pret usor piperat fata de OUD NOIR. CLIENTII au dat note parfumului UNISEX OUD NOIR si asa putem considera ca poate fi clasificat in categoria parfumurilor de lux.

Pentru ambalajul sofisticat al parfumului nota este maxima 5 stele. La intensitate si persistenta parfumul are nota 4 stele.

Doamnele apreciaza mixul de ingrediente nu va temeti nu o sa distraga aroma de tamaie . Si trecerea la mirosul dulce fara a fi excesiv este salutata cu aplauze.

Un parfum potrivit pentru doamnele care nu vor parfumuri dulci .Pentru cele care apreciaza acele ingrediente speciale care va dau senzatia de placere si incredere.

E un parfum pentru doamne rebele care nu se tem sa spuna punctul de vedere chiar daca adevarul de cele mai multe ori deranjeaza.

Pentru domnii considerati stapani pe situatie oricand. Pentru cuplurile puternice pentru cei care ies din acel black box.

Sa nu va mai tin in suspans si sa va spun cum isi etaleaza parfumul OUD NOIR notele de la deschidere pana la mirosul de baza acela care ramane pe piele.

♦ NOTE DE VARF: tamaie , cafea, scortisoara, sofran.

♦ NOTE DE INIMA: piele, pruna, iasomie, sambac, mesteacan si praline.

♦ NOTE DE BAZA /FINALE: lemn de santal, vanilie, oud, chihlimbar si cedru.

Cine sa nu fie cucerit de alegerea unor ingrediente scumpe, pretioase sofranul, chihlimbarul, oudul care se amesteca cu praline, tamaie, cafea sambac si vanilie?

AMETITOR amestec . NU II VEI PUTEA REZISTA. Evident ca trebuie sa ai atitudinea potrivita pentru a purta APA DE PARFUM OUD NOIR de la TED LAPIDUS.

Un francez ca TED LAPIDUS considerat PIONIERUL PRODUSELOR DE NISA nu putea sa nu scoata la lumina un parfum care sa nu te lase indiferent.

Doar stim despre stilul parizienilor si mai ales al pariziencelor sofisticare si finete.

Un parfum pe care nu trebuie sa il ratati. Exact ca un preparat francez sofisticat de care te bucuri in zilele de sarbatoare.

Spui OUD NOIR de la TED LAPIDUS spui PARFUM DE LUX.
MAI POTI CITI