DIOR Original Trilogy păreri trilogia de parfumuri noi considerate pe forumuri: seducător de captivante

Parfumierii Dior au reînviat trilogia de parfumuri Cologne Blanche, Bois d`Argent și Eau Noire și a prezentat setul de parfumuri Original Trilogy. 

Potrivit brandului, setul este „un trio de parfumuri unice și complementare inspirate de ideea unei colecții concepute ca silueta perfectă de Christian Dior”. 

Cologne Blanche Dior

Acest parfum se mândrește cu un stil regal demn de un salon al palatului de la Versailles. 

Compoziția impecabil de elegantă a Cologne Blanche oferă o notă strălucitoare de floare de portocal învăluită într-un acord pudrat bogat de violetă. 

Un parfum cărnos a cărui moliciune persistentă este ca moliciunea. de talc pe o bază senzuală de chihlimbar. 

Eau Noire Dior

Acest parfum este reînviat cu un sunet nou, bazat pe trei uleiuri de înaltă calitate de lavandă, în dialog cu o notă de smirnă și doza potrivită de alte note gurmande pentru a crea un efect de seducție captivant. 

pareri parfumuri DIOR Original Trilogy miros persistenta


Bois d`Argent Dior

Un parfum atemporal, dar avangardist, Bois d'Argent a fost pionier în conceptul de eleganță universală a parfumului. 

Este un parfum care devine parte din tine, captivant. Bois d`Argent este dominat de o pudrată învăluitoare și bogată. notă de iris învelită în ceață mistică de olibanum, pe o bază de chihlimbar

Inițial, parfumurile erau o colecție separată. Trilogia a fost lansată în 2004 și avea o schemă de culori: Cologne Blanche (alb), Bois d`Argent (argintiu), Eau Noire (negru).

Flacoanele colecției de tip boutique au fost proiectate de directorul de creație Hedi Slimane.: Parfumurile au însoțit colecția Dior Pour Homme pret-a-porter. 
MAI POTI CITI