CEZARA CRISTESCU biografie, vârstă, înălțime, zodie, iubit, operații estetice

Wiki Cezara Cristescu, biografia, ce vârstă (19 ani) și înălțime are. Vezi in ce zodie este Cezara Cristescu, la ce liceu a învățat, cine sunt părinții ei, dacă are un iubit și dacă și-a făcut sau nu operații estetice. 

Cele mai frumoase poze si video cu Cezara Cristescu le găsiți pe contul ei de Instagram @cezaracristescu

Născută în data de 8 ianuarie 2003 la Iași, Cezara Cristescu (zodia Capricorn) este vlogger -iță  renumită pentru canalul ei de YouTube. 

Cezara s-a făcut remarcată prin canalul său de YouTube, postând clipuri cu privire la tutoriale de frumusețe, lifestyle vlogging, modă, Q&A-uri și multe altele, aceasta a făcut parte și din proiectul „House of Talent”.

Are 560 de mii de urmăritori pe Instagram și peste  216 mii de abonați pe YouTube.

Părinții Cezarei sunt Mădălina și Marius Cristescu.

cezara cristescu biografie vârstă înălțime operații estetice iubit

Cezara Cristescu a absolvit Liceul teoretic de informatică. "GRIGORE MOISIL", Iaşi.

Cezara și-a început cariera pe YouTube din dorința de a învăța cum să editeze și să monteze clipurile. Cezara a declarat într-un interviu că de mică a fost pasionată de desen, primul ei video postat fiind unul în care desena o prințesă.

În anul 2021, Cezara Cristescu a semnat un contract cu „Global Talent United”. Claudiu Ilioiu a declarat că venirea Cezarei la Global reprezintă „pas nou în vânătoarea de tinere talente”. 

De asemenea, aceasta a câștigat premiul „Content creator of the year under 21”, la The Artist Awards. 

Creatoare de conținut, Cezara dorește sa influențeze generațiile care o urmăresc pe social media, fiind un exemplu pozitiv în rândul influencerilor, dorind să facă meseria de vlogger, una de viitor.

Cezara care face vlogging e aceeași persoană pe care apropiații o cunosc. Nu este nici o diferență între tânăra de pe social media și Cezara din viața reală.

Iar despre iubitul Cezarei Cristescu... ei bine aceasta își ține bine păzită viața personală, așa că momentan nu știm precis cine este partenerul de viață a vedetei.
MAI POTI CITI