9 sfaturi pentru a SLĂBI mai repede chiar dacă ții o DIETĂ

Câteva sfaturi verificate pentru a SLĂBI mai repede chiar dacă ții o DIETĂ de slăbire

Mâncați un mic dejun bogat în proteine. Consumul unui mic dejun bogat în proteine ​​poate ajuta la reducerea poftei de mâncare și a aportului de calorii pe parcursul zilei.

Evita băuturile zaharoase si sucurile de fructe. Caloriile goale și carbohidrații sunt conținute chiar și în sucul proaspăt - și interferează cu pierderea în greutate.

Bea apă înainte de mese. Studiile arată că apa băută înainte de masă reduce aportul de calorii și poate fi o modalitate eficientă de a controla greutatea.

Alege alimente care te ajută sa slăbești. Unele alimente sunt mai bune pentru pierderea în greutate decât altele. Conțin mai multe fibre și mai puține calorii sau multe proteine.

sfaturi forum cum sa slăbești mai repede dacă ții dietă

• Mănâncă încet. Când mâncăm repede, nu avem timp să ne analizăm sentimentele și să înțelegem că suntem sătui. Mâncatul lent te face să te simți sătul mai repede, deoarece promovează producția de hormoni care sunt responsabili pentru apetit.

• Dormi mai mult. Somnul este important din atât de multe motive, iar somnul scurt și întrerupt este considerat unul dintre principalii factori de stres și creșterea ulterioară în greutate.

Mănâncă fibre solubile. Cercetările arată că fibrele solubile pot ajuta la promovarea pierderii în greutate. Suplimentele de fibre ajută la îmbunătățirea scaunelor și, în general, îmbunătățesc funcționarea tractului digestiv.

Bea cafea sau ceai. S-a dovedit că aportul de cofeină accelerează metabolismul. Adevărat, nu în cazurile în care băutura este aromată cu zahăr, sirop și alte calorii goale.

Bazează-ți dieta pe alimente neprocesate. Sunt mai sănătoase, mai satisfăcătoare și mult mai puțin susceptibile de a provoca supraalimentare decât alimentele procesate, procesate.
MAI POTI CITI