WIKI NUNTA secreta BUBU CERNEA fiul CRINEI MARDARE si actrita ELENA MOGALDEA din REPUBLICA MOLDOVA

Saptamana trecuta pe 9 iunie 2022, fiul "BUBU"al CRINEI MARDARE cea mai tare profa de canto si a lui MISHU CERNEA SENIOR s-a casatorit in mare secret cu logodnica sa actrita originara din REPUBLICA MOLDOVA, ELENA MOGALDEA.

Daca doriti recititi si cititi pe VEDETEBLOG.COM biografia actritei ELENA MOGALDEA.

Cel mai important eveniment din viata tinerilor s-a desfasurat intr-un decor de vis in aer liber la un centru de evenimente intr-o padure, PADUREA ILEANA din localitatea DRAGOMIRESTI-DEAL.

Le-au fost alaturi celor doi BUBU si ELENA familiile si cativa prieteni apropiati de la RUXANDRA ION, IRINA RIMES, ALINA EREMIA, VLAD GHERMAN, CRISTINA CIOBANASU.

Va reamintesc ca BUBU are ca frati vitregi pe MIHAELA si fratele ei de la CLASS formatia carea a avut succes odinioara. MISHU CERNEA SENIOR are trei copii pe MIHAELA si pe fratelelsau si pe BUBU rod la legaturii cu doamna CRINA MARDARE.

COPIII doamnei RUXNDRA CRISTINA CIOBANASU o fi venit cu iubitul si VLAD GHERMAN a venit cu OANA MOSNEAGU?

DACA rspunsul este DA inseamna ca doamna RUXANDRA a fost de acord sa isi vada copiii de suflet pe CRISTINA si VLAD in compania altor parteneri.

poze nunta lui bubu cernea cu iubita sa

BUBU a cerut-o in casatorie anul trecut pe blonda ELENA. O iubire adevarata intre doi tineri care impartasesc aceeasi pasiune pentru teatru, filme si muzica.

BUBU a facut facultatea la cea mai renumita facultate de muzica din ANGLIA si este un "PUI" de VEDETA de la cea mai frageda varsta de pe vremea cand pustiul blond uimea lumea muzicala .

ELENA originara din REPUBLICA MOLDOVA a venit in ROMANIA pentru a se exprima mai bine in actorie si pentru a evolua profesional.

BUBU i-a declarat ELENEI ca o iubeste pana la sfarsit de galaxie si inapoi pentru ca este nu doar frumoasa dar si onesta, serioasa si tandra CEA MAI BUNA FATA!

ELENA fata bine educata le-a multumit parintilor lui BUBU pentru felul in care si-au educat baiatul dar le-a multumit si parintilor ei POLINA si NICOLAE MOGILDEA pentru dragostea si sprijinul lor .

FATA CEA BUNA si BAIATUL EDUCAT formeaza acum O FAMILIE. ELENA si BUBU au vrut o petrecere faina doar cu oamenii dragi, fara presa, fara fast pompos.

Cu mult vibe cu chestii elegante si fine. Cu muzica si prieteni asa au celebrat cel mai tare moment din viata-NUNTA. Tinutele mirilor au fost simple si elegante .

BUBU a purta blugi, camasa alba si in loc de pantofi adidasi plus un sacou fin negru. Mireasa a purtat o rochie ce i-a evidentiat formele o rochie scurta de culoare aprinsa NU ALBA cu aplicatii florale.

Eleganti veseli si frumosi au avut o nunta pe masura gusturilor lor. Se vede cu ochiul liber ca SE IUBESC si nu e nevoie de atatea formalitati ca sa te simti bine la propria nunta.

DECORUL a fost de vis. CASA DE PIATRA BUBU si ELENA! SIMPLITATEA este cea mai tare forma de eleganta.
MAI POTI CITI