WIKI LEVI VLOGGERUL iubitul cântăreței MIRA - varsta, inaltime, studii

WIKI LEVI, FAMILIE, ZODIE, INALTIME, PROIECTE

Din luna mai 2022 cantareata MIRA zambeste la bratul noului iubit un tanar care a uimit prin calitatile sale prin gandirea indrazneata in afara "CUTIEI".

La scurt timp dupa ce s-a despartit de ANDREI IVAN tobosarul din formatia sa MIRA l-a cunoscut pe LEVI cel mai cunoscut VLOGGER ROMAN creator de continut ONLINE. Si boss aka CEO la RED ENTERTAINEMENT GROPUP.

CINE ESTE LEVI iubitul MIREI?

LEVI este o prescurtarea numelui tanarului. In buletin se numeste ELEKES LEVENTE pentru publicul tanar este doar LEVI.

LEVI s-a nascut intr-o familie cu venituri modeste la BRASOV. Este reprezentant la ZODIEI RAC -30 iunie 1995. Masoara 1,72 m inatime si se vede ca are grija la silueta.

levi iubitul mirei biografie varsta inaltime

Are un fratior mic de cativa anisori. Mama lui LEVI a lucrat ca electrician la uzina BV iar acum este cofetar.

Mama i-a acordat sustinerea ei chiar daca nici acum nu intelege ce face fiul ei.

La patru ani LEVI a dorit sa mearga singur la gradinita cu autobusul. La 15 ani si-a creat propriul canal de YOUTUBE a realizat prima sa emisiune FRIENDS SHOW.

La 16 ani a plecat de acasa si ce sa vezi a refuzat sa dea examenul de bacalaureat chiar daca era clar ca putea sa ia examenul cu brio.

Multi nu il inteleg dar LEVI si-a croit propriul drum si a devenit idolul tinerilor care ii urmaresc postarile in care vorbeste despre viata de la iubire la cum sa gandesti ce principii sa ai, ia la " cercetat" orice problema a adolescentilor.

A lucrat cu cei de la BUG MAFIA cu artisti ca ANDRA, participa la podcasturi a fost la SPEAK si la MARUTA. De MARUTA si de ANDRA il lega o prietenie.

LEVI a urmat cursurile COLEGIULUI APRILYLAJOS din BRASOV. In liceu a reusit sa isi puna toti profesorii in cap. Singurul profesor cu care putea discuta LEVI era profesorul de filosofie care l-a incurajat sa faca ceea ce simte.

Si chiar LEVI spune ca REFUZA sa FACA CE NU II ESTE PE PLAC si tocmai de aceea fiecare ZI din VIATA o traieste ca pe o sarbatoare.

LEVI a aparut in emisiunea "IN PREMIERA" a realizatoarei in prezent politician CARMEN AVRAM.. Si muzica i-a facut cu ochiul apare in videoclipul lui SASHA LOPEZ feat TONY feat BIG ALI.

Daca si-a dorit o prietena frumoasa i-a iesit. Acum se iubeste cu MIRA. LEVI si MIRA s-au cunoscut intr-o excursie la munte.

Au fost uimiti amandoi sa constae cate lucruri in comun au. Acelasi carti aceeasi muzica acelasi pasiuni. levi ca si MIRA sunt iubitori de animale.

LEVI are un caine. Lui LEVI ii place sa calatoreasca sa treaca prin experiente noi sa cunoasca oameni sa munceasca cu pasiune. Sa mearga la festivaluri.

MIRA si LEVI sunt de aceeasi varsta au 27 de ani. MIRA si LEVI pastraeza discretia asupra momentelor lor de iubire dar vorbesc si cu fanii.

Posteaza cele mai imporatnte clipe din calatorii din vacante . MIRA spune ca se vor casatori . URMEAZA NUNTA MIREI CU LEVI asteptam sa vedem cand.

MIRA isi doreste o NUNTA RESTRANSA cu familia si cei mai buni prieteni. A discutat cu LEVI si despre momentul cand vor deveni parinti.

NU ACUM in viitorul apropriat pentru ca MIRA vrea sa copilareasca si simte ca nu este pregatita sa devina MAMA.

LEvi si MIRA traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de iubire. Fanii MIREI sunt fericiti sa o vada bucurosa si vesela din nou stim MIRA a trecut printr-o experienta e putea sa o coste viata acel oribil accident de masina.

Acum MIRA isi permite sa aiba zile cand e putin mofturoasa iubitul LEVI stie cum sa ii readuca zambetul. In toate pozele si LEVI si MIRA sunt zambitori.

MIRA spune ca asa sunt ei nu folosesc filtre in afarra celor folosite de ea sa fie mai draguta. Doi tineri care fac parte din GENERATIA fara barIere d ecare vorbeste LEVI.

LA MULTA IUBIRE le uram MIREI si LUI LEVI!Sa mai spuna cineva ca nu exista iubire intre romani si unguri.
MAI POTI CITI