Wella Thermal Image păreri forumuri spray protecție termică păr: bun, eficient și ieftin

Să ne facem o părere despre Wella Professionals Eimi Thermal Image, un excelent spray bifazic pentru protecția și modelare termică a părului, considerat în unele recenzii a fi cel mai bun spray protecție termică păr.

Clientele spun că este un produs foarte bun, însă am văzut ca sunt persoane care spun ca e lipicios și lasă parul aspru, da așa este doar dacă nu îl folosești corect, 

Nu trebuie aplicată o cantitate mare de produs și pulverizarea se face de la o distanță mai mare pentru un rezultat bun. Și nu în ultimul rând miroase bine, are o textura plăcută.

Iată și câteva informații tehnice despre spray-ul pentru protecție și modelare termică Wella Professionals Eimi Thermal Image, caracteristici, beneficii și mod corect de aplicare.

Îndreptarea sau ondularea părului poate duce la perturbarea semnificativă a structurii sale dar Sprayul bifazic cu protecție termică, Wella Professionals Eimi Thermal Image formează o peliculă protectoare pe suprafața părului, prevenind degradarea sa ca urmare a coafării cu echipamente cu aport termic.

Faza 1 oferă părului nutriție și-i asigură protecția termică, până la 220°C. 

Faza 2 netezește părul, pentru un aspect strălucitor. La final, părul este neted, frumos și cu o fixare ușoară.


pareri spray Wella Thermal Image modelare si protectie termica

Caracteristici și beneficii:

• protejează părul în timpul tratamentului termic, până la 220°C

• oferă părului hidratare și nutriție

• netezește cuticula părului

• combate degradarea și ruperea părului

• conferă părului strălucire și finețe

• fixare lejeră - nivel 2

Mod corect de aplicare:

Agitați bine și pulverizați uniform pe păr, de la o distanță moderată, înainte de tratamentul termic. Apoi modelați părul după dorință.
MAI POTI CITI