TOP cele mai virale produse de înfrumusețare pe TikTok de la crema hidratantă CeraVe la Olaplex No.7 Bonding Oil

Analiștii au desemnat top 10 cele mai virale produse de înfrumusețare pe TikTok.  

Aceștia susțin că chiar și un videoclip pe rețeaua socială TikTok poate crește semnificativ interogările de căutare în motoarele de căutare pentru o marcă sau un anumit produs.

Ubiquitous spune că acest lucru s-a întâmplat, de exemplu, cu fixativul de păr argintiu al lui Claire, al cărui videoclip a fost postat de unul dintre creatorii de pe TikTok. În doar câteva zile, interesul pentru brand în Google a crescut cu 400%.

Pe primul loc în clasament se află aparatul de coafat Dyson Airwrap, iar pe locul doi se află crema hidratantă CeraVe

top cele mai bune produse cosmetice de pe tiktok

Primele trei sunt se află peelingul cu acid exfoliant The Ordinary AHA 30% + BHA 2%

Următoarele produse pe listă sunt Olaplex No.7 Bonding Oil Ulei de păr, La Roche-Posay Toleriane Double Repair Facial Moisturizer și Paula's Choice Skin Perfecting Salicilic Acid Toner 2%.

De asemenea, pe lista virală se află Claire's Large Silver Glitter Spray, Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops, Dior Addict Lip Oil și First Aid Beauty KP Bump Eraser Body Scrub cu 10% AHA.

TikTok a început să testeze o nouă caracteristică în Vietnam, care le-ar permite utilizatorilor să joace jocuri pentru mobil direct pe aplicația de partajare de filmulețe scurte a rețelei sociale.
MAI POTI CITI