Slăbește 7 kg în 7 zile: rețeta terciul minune care le ajută femeile japoneze să fie slabe până la bătrânețe

Femeile japoneze rămân slabe și se mențin până la bătrânețe, în ciuda dietei lor care conține un carbohidrat rapid, și anume orezul. 

Poate că secretul nu stă doar în combinația corectă de cereale cu alte produse, ci și într-un mod special de preparare? 

Vă împărtășim rețeta celui mai favorit terci al femeilor din Țara Soarelui Răsare, care vă va ajuta să vă mențineți slabe.

Există un număr mare de mono-diete care ne promit un rezultat rapid și impresionant. 

Cu toate acestea, aceste diete restrictive se bazează, de regulă, pe utilizarea unui produs proaspăt gătit (de exemplu, hrișcă cu apă și fără sare), pe care nu doriți să îl mâncați cu plăcere și în a doua zi a unei astfel de diete.

dieta cu orez fiert japoneza pentru a slabi si mentine tineretea

Să aruncăm o privire mai atentă asupra dietei femeilor japoneze. Aceasta constă în principal din orez, care în sine este un carbohidrat rapid. Cu toate acestea, chiar și cu utilizarea regulată a acestui terci, femeile japoneze rămân, din anumite motive, slabe și în formă.

Multe fete de pe forumuri susțin că poți slăbi până la 7 kilograme pe săptămână cu un astfel de terci, iar felul de mâncare se dovedește atât de gustos încât nu te plictisești deloc. 

Așadar, notează rețeta de terci care le ajută femeile japoneze să rămână tinere și slabe.

Mănâncă acest terci de 3-4 ori pe săptămână, iar kilogramele se vor topi chiar în fața ochilor tăi - bineînțeles, cu condiția să nu mănânci în exces cu altceva. Cel puțin asta spun utilizatorii de internet în recenziile lor.

♦ Clătiți orezul cu apă rece până devine limpede. Scurgeți apa murdară și adăugați peste cereale apă curată. Pune cratița pe aragaz, sare si aduce-ți orezul la punctul de fierbere. 

După fierbere, se gustă de sare și se adaugă dacă este necesar. Acoperiți apoi terciul de orez cu un capac și fierbeți la foc foarte mic până când lichidul s-a evaporat complet.

♦ În primele zece minute este mai bine să nu scoateți capacul. Există o modalitate excelentă de a verifica starea de pregătire: luați o lingură și faceți o mică adâncime în terci - dacă nu mai rămâne lichid, atunci este timpul să opriți aragazul. 

♦ În niciun caz nu interferați cu fierberea orezului: acesta va deveni acru și inestetic. De regulă, 15 minute sunt suficiente pentru gătit, dar orezul variază ca și timp de gătire, așa că ghidați-vă după evaporarea completă a lichidului.

♦ Când apa s-a evaporat complet, stingeți aragazul și adăugați unt în terci. Acoperiți apoi tigaia cu un capac, puneți un prosop deasupra și lăsați orezul timp de 15 minute. Puteți amesteca felul de mâncare imediat înainte de servire.
MAI POTI CITI