Rezumatul serialului UN ALT SINE la KANAL D cu unica TUBA BUYUKUSTUN din 28 iulie 2022

KANAL D a pregatit publicului un nou serial turcesc ce se va difuza din 28 iulie 2022. TITLUL ORIGINAL al serialului este tradus cu "MASLINUL" adica "ZEYTIN AGACI".

In engleza titlul este "ANOTHER SELF"si tradus ar fi "UN ALT SINE". In rolul principal o vom urmari pe superba unica, actrita TUBA BUKUKUSTUN.

Un alt titlu in engleza este "THE TREE OLIVE" aka "MASLINUL".

Ne-a vrajit TUBA cu personajul MAVI in serialul "FIICA AMBASADORULUI". A inlocuit-o pe NESLIHAN ATAGUL nevoita sa renunte din cauza unor probleme serioase de sanatate.

Dupa personajul MAVI din "FIICA AMBASADORULUI" acesta este primul nou personaj in alt serial al TUBEI BUYUKUSTUN.

Din distributie mai fac parte alte actrite talentate precum SEDA BAKAN ati vazut-o in serialul "O SINGURA PRIVIRE".

Si ne vom inatlni si cu actori iubiti de public.

Apoi pe BONCUK YILMAZ o veti recunoaste ca pe sotia lui VARTOLU in serialul fenomen "CUKUR", joaca si RIZA KOCAOGLU alt actor super talentat din" CUKUR" si" ICERDE", SERHAN ALTMARAH in serialul IUBIRE SI RAZBOI" si "SULEYMAN MAGNIFICUL".

UN ALT SINE rezumat serial TURCESC NOU cu tuba

Surpriza o constituie numele celui ce a primit rolul principal masculin. S-a iscat chiar o mare nemultumire din aceasta cauza. Unii actori au fost suparati ca rolul principal i-a fost atribuit CANTARETULUI MURAT BOZ.

MURAT BOZ a avut o relatie zbuciumata de iubire cu actrita ASLI ENVER.

Cum sa joace un cantaret un rol principal si-au zis ei actorii dar producatorii au fost neinduplecati.

Serialul " AEYTIN AGACI " aka "ANOTHER SELF" aka "ALT SINE" NU POATE fi povestit. Din cauza subiectului e musai sa il urmariti.

REZUMATUL serialului UN ALT SINE sau MASLINUL

Serialul a fost produs de compania AGM PICTURES pentru NETFLIX si are UN SEZON de 8 episoade. Filmarile au inceput in anul trecut in 2021.

ESTE o drama amestecata cu accente de comedie. Sa vedem o parte a distributiei.

DISTRIBUTIE: ACTORI si PERSONAJE

TUBA BUYUKUSTUN intra in pielea personajului feminin pe nume ADA

MURAT BOZ va interpreta rolul principal masculin

RIZA KOCAOGLU

FIRAT TANNIS- ZAMAN

SEDA BAAN este LEYLA prietena ADEI

SERKAN ALTURNARK

BONCUK YILMAZ este SEVGI prietena cu ADA si LEYLA

MALTROP DEMIREL-GENE

FUSUN DEMIREL

ALI BOHADUR BAHAR este doctorul HAKAN

Filmarile serialului au avut loc in regiunea AYVALIK. Acum urmeaza vestea buna, NETFLIX a fost impresionat de acest serial si s-a luat decizia de a se face si UN AL DOILEA SEZON.

Asa cum s-a intamplat cu serialul "O NOPATE LA PERA PALACE" care s-a bucurat de mare succes asa incat s-a mai facut si SEZONUL 2.

Regia este semnata de BURCU ALPEKIN. Scenariul este scris de NURAN EVREN SIT.

O echipa de doamne si asta se va simti un subiect atat de DELICAT si DE actualitate DURA SI CRUDA.

Va spuneam ca serialul trebuie urmarit pentru a putea vedea si simti actiunea si jocul actoricesc deosebit.

ADA aka TUBA BUUKUSTUN, LEYLA aka SEDA BAKAN si SEVGI aka BONCUK YILDIZ se cunosc din copilarie si au fost si colege de scoala.

Prietenia inceputa pe bancile facultatiile le va ajuta pe cele trei prietene sa reziste obstacolelor pe care le-au avut de-a lungul anilor.

Timpul a trecut si cele trei prietene nu s-au despartit sunt si acum impreuna cand sunt femei in puterea cuvantului. Cine sunt si ce fac cele trei prietene ?

ADA jucata de TUBA BUYUKUSTUN este un reputat medic chirurg este casatorita dar asta nu o va impiedica sa se indragosteasca.

SEVGI jucata de BONCUK YILMAZ este cea care primeste diagnosticul crunt. SEVGI este o femeie de cariera total dedicata meserie de avocat.

LEYLA aka SEDA BAKAN este diferita de prietenele ei . NU LUCREAZA nu apus pret pe o cariera se multumeste s atraiasca o vita de lux gratie casatoriei. LEYLA are un fiu.

Le leaga o frumoasa prietenie pe ADA, SEVGI si LEYLA. Totul avea sa se schimbe cand una din cele trei prietene si anume SEVGI primste o veste care ii va da viata complet peste cap.

Una dintre cele trei prietene este diagnosticata cu boala nemiloasa CANCERUL. Ce vor face cele trei doamne si cum se vor sustine asta ramane sa vedem.

In toata aceasta realitate cruda intervine si o poveste de IUBIRE. CUM va rezista SEVGI vestii ca are cea mai cumplita boala ?

SEVGI nici nu a vrut sa uada s amearga la medic atunci cand a aflat ca e bolnava de cancer. EA crede ca inainte de orice trebuie sa mearga intr-o calatorie.

SEVGI o implora pe LEYLA sa porneasca intr-o calatorie la AYVALIK pentru a-l cauta pe misteriosul barbat numit ZAMAN jucat de actorul FIRAT TAIS.

E sigur ca toti apartinatorii bolnavilor de cancer vor lacrima . O boala care musca din tine .O alta perspectiva asupra acestei boli din unghiul de vedere al unei femei. Emotii intense pentru toti care si-au pierdut persoane dragi din cauza cancerului.

ADA adica actrita TUBA BUYUKUSTUN este o femeie maritata si totusi in aceste circumstante grele cand prietena ei este bolnava ea se INDRAGOSESTE.

Evident ca nu se putea indragosti decat de personajul masculin principal care este jucat de cantaretul MURAT BOZ.

SEVGI vroia s ao porneasca in calatoria la AYVALIK doar cu LEYLA dar fetele nu pot pleca farar ADA. ADA incerca sa o intoarca din drum dar SEVGI este de neinduplecat/

Si atunci fetele pornesc impreuna in calatoria la AYVALIK. Niciuna dintre fete nu stie ca experienta acestei calatorii isi va pune amprenta asupra lor.

Calatoria insemna schimbarea vietii tuturor dintre participante : ADA. SEVGI si LEYLA.

A aparut deja trailerul serialului si fanii s-au bucurat si au trait intens emotia. Este ceva coplesitor peste care nu ai cum sa treci fara sa lacrimezi.

SOC, EMOTIE, DISPERARE. Evenimente care revin din trecut si te forteaza sa accepti realitatea. CUM SA ACCEPTI MOARTEA si cum sa lupti cum sa crezi ca MAI EXISTA SPERANTA?

MURAT BOZ este la primul lui rol intr-un seral si este evident ca este emotionat ca la debutul in actorie sa aiba o partenera de scena precum TUBA BUYUKUSTUN.

Un serial ce merita vazut ! Nu uitati din 28 iulie 2022 la KANAL D ! SEZONUL 1 va avea doar 8 episoade si apoi rabdare pana se va face si cel de-al doilea sezon.
MAI POTI CITI