Păreri Roger & Gallet Jean-Marie Farina gel de duș cu ingrediente naturale dedicat persoanelor cu pielea sensibila

Dacă am pasit spre vara si se anunta si la noi temperaturi caniculare m-am gandit sa va recomand un gel de dus de la un brand francez celebru ce produce nu doar cosmetice dar si ape de toaleta faimoase, săpunuri parfumate si parfumuri de lux, toate apreciate în părerile și opiniile clienților.

BRANDUL se numeste ROGER & GALLET si a aparut in FRANTA tocmai in secolul al XVIII-lea. La acea vreme parfumierul JEAN MARIE FARINA a creat o apa de toaleta ce avea sa devina faimoasa.

De ce? Pentru ca a fost folosit chiar de marele NAPOLEON BONAPARTE. Apa de toaleta creata de JEAN MARIE FARINA s-a numit ETA VIEILLE.

Compania ROGER & GALLET este prima din lume care a produs ape de toaleta cu ingrediente naturale, sapunuri solide si mai apoi lichide.

Vorbim de sapunurile parfumate cu miros de flori de la trandafir, iasomie, crizantema. Sapunurile lichide au in componenta ingrediente exotice cum ar fi untul de shea.

Roger & Gallet Jean-Marie Farina gel de dus  pareri forum am folosit

Daca nu stiati UNTUL de SHEA se extrage din semintele arborelui SHEA african.


E imporatnt de stiut ca produsele acestui brand folosesc uleiuri ce deriva din plante rare. Si toate produsele sunt tratate dermatologic.

Produse pe placul celor cu pielea sensibila. PRODUSELE NU AU SILICON, PARABENI si COLORANTI.

Toate apele de toaleta de la ROGER & GALLET au fost create avand ca sursa de inspiratie gradinile lumii.

De pilda apa de toaleta BOIS DțORANGE a fost creata avand ca inspiratie gradinile faimoase ALHAMBRA.

GELUL DE DUS REVIGORANT ROGER & GALLET JEAN MARIE FARINA este un produs de calitate destinat persoanelor care pun pret pe ingrijirea corporala care sunt atenti la ce tipuri de geluri de dus folosesc.

Sunt momente cand chiar avem nevoie de ceva care sa nea dea senzatia de prospetime si de comfort.

In plus acest gel de dus are beneficii. Improspateaza dar si hidrateaza pielea. Si ambalajul ne bucura ochii in culorii vibrante si forme ce amintesc de ART DECO.

Clientii se bucura zilnic de gelurile de dus revigorante de la ROGER&GALLET. Au garantia unui produs de calitate si cu istorie.

Si ce poate fi mai placut decat sa iti incepi ziua cu un dus si sa folosești un GEL DE DUS care iti confera hidratare si placere?

Merita sa incercati gama de geluri de dus de la brandul francez ROGER & GALLET in colaborare cu JEAN MARIE FARINA.

SAVOARE si CALITATE!
MAI POTI CITI