Pareri Parfum Nina Fleur de la Nina Ricci - arome oflactive de flori, mere și pudră

Sa ne facem o parere despre Nina Ricci prezintă Nina Fleur, noul flanker al celebrului parfum Nina din 2006. Noutatea este lansată într-o ediție limitată special pentru sezonul de vară 2022.

Comunicatul de presă spune că Nina Fleur urmează tendințele sustenabile din ultimii ani și conține 92% ingrediente de origine naturală.

Notele florale fructate includ măr Granny Smith suculent, lămâie strălucitoare, neroli răcoritor și floare delicată de portocal, împreună cu mosc și cedru.

Modelul floral vibrant de pe sticla roz pudrat a fost inspirat de un imprimeu din colecția de modă a mărcii.

Nina Ricci Nina Fleur este disponibilă ca apă de toaletă de 30, 50 și 80 ml. 

pareri parfum dama nina fleur 2022 forum am folosit

Anterior, departamentul de parfumuri Nina Ricci prezenta noul parfum al colectiei Nina in sticla traditionala in forma de mar pentru serie - in varianta Soleil a primit o nuanta de galben pastel. 


Nota olfactiva principală a Ninei Soleil este gardenia, înconjurată de bergamotă, mandarină și cedru. 

Acordul floral este insotit de o nota de crema chantilly - frisca cu zahar pudra si vanilie. 

Parfumul Nina Fleur este a doua lansare a mărcii în 2022. 

Anul trecut, directorii de creație ai casei de modă, Lisi Herrebrug și Rushemi Botter, au prezentat o ediție limitată de L`Air du Temps À Paris chez Antoinette Poisson, decorată cu un model bucolic Toile de Jouy, o Nina Extra Rouge „extravagantă” cu note de zmeura, trandafir si ceai condimentat, precum si Nina Rose Garden, a carei sticla este incoronata cu o fundita de bumbac Vichy. 

Amintim că din 1998, divizia de parfumuri a Ninei Ricci aparține companiei spaniole Puig. 
MAI POTI CITI