PĂRERI PARFUM BEAUTIFUL MAGNOLIA INTENSE de la ESTEE LAUDER ultima noutate din magazine

Sumar: Parfum Beautiful Magnolia Intense Estee Lauder păreri, opinii cun miroase, ce compoziție are și cât de persistent este

ESTEE LAUDER este un brand recunoscut in lume pentru calitatea si unicitatea parfumurilor cremelor cosmeticelor profesionale.

Numele brandului vine de la fondatoarea ESTEE LAUDER nepoata unui farmacist. Mica ESTEE a fost obisnuita din copilarie cu esente, note, creme si tot asa. Cum aschia nu sare departe de trunchi ESTEE a fondat un IMPERIU al parfumurilor si evident UN BRAND ce ii poarta numele.

Din secolul al XIX-lea brandul ESTEE LAUDER a REVOLUTIONAT piata cosmeticelor. In 1946 si-a infiintat ESTEE LAUDER brandul.

estee-lauder-beautiful-magnolia-intense-parfum-pentru-femei_pareri-forum am folosit

Un brand construit pe principii serioase ale frumusetii, iubirii, daruirii perseverentei. Dainuie si in zilele noastre. 


E de ajuns ca cineva sa spuna ca si-a achiziționat un PARFUM sau o CREMA DE FATA marca ESTEE LAUDER si toate privirile vor fi indreptate spre acea persoana.

Incep intrebarile tuturor cum e, cum miroase cat persista pe piele ce simti cand te dai cu o crema de fata marca ESTEE LAUDER.

Doamna ESTEE LAUDER era o obisnuita a saloanelor de frumusete din NEW YORK. CLIENTELE incep sa fie interesate de produsele de la ESTEE LAUDER si asa a inceput sa creasca productia de cosmetice si apoi s-a dezvoltat si a devenit un brand faimos pentru calitate.

In magazinele de profil puteti gasi o NOUTATE UN EDT aka APA DE PARFUM de la ESTEE LAUDER.

APA DE PARFUM se numeste MAGNOLIA INTENSE si asa cum ii spune si numele este un PARFUM FLORAL menit sa dezvaluie senzualitatea unei doamne.

Sa vedem cum arata ce ingrediente contine EDP MAGNOLIA INTENSE de la ESTEE LAUDER.

• NOTE de VARF: mandarina de ITALIA,portocala, violete, cardamon

• NOTE DE MIJLOC: magnolie,iris, patchouli

• NOTE FINALE: vanilie, piele. virginex, cedru si mosc

PARFUMUL miroase precum un buchet de bujori in luna mai. Miroase a flori a mosc, cedru un pic de note orientale.

FLORI care miros intens asa e APA DE PARFUM MAGNOLIA INTENSE de la ESTEE LAUDER.

Un parfum pe care trebuie sa il adaugati colectiei voastre, dragelor. ESTEE LAUDER spunea ca ORICE FEMEIE ESTE FRUMOASA INDIFERENT DE VARSTA.

Sa ne ingrijim sa ne simtim frumoase. Să mirosim a flori a MAGNOLIA INTENSE.
MAI POTI CITI