Păreri noul parfum GUERLAIN NEROLIA VETIVER linia AQUA ALLEGORIA un rasfat pentru simturi

Păreri despre PARFUMUL original GUERLAIN NEROLIA VETIVER pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la GUERLAIN.

Ati auzit de linia de parfumuri AQUA ALLEGORIA? Una dintre liniile de parfumuri care si-a propus sa celebreze toate minunile lumii?

Una dintre cele mai frumoase minuni este NATURA. Fiecare parfum creat de aceasta linie vine sa aduca lumii de veste despre flori , pamant, lemnul faimos si ....

NEROLIA VETIVER de la GUERLAIN este o celebrare a florii de neroli un omagiu adus ITALIEI.

Creatoarea parfumului DELPHINE JELEK alaturi de THIERRY WASSER au realizat un parfum OMAGIU.

NEROLIA VETIVER exprima in primul rand fascinatia pentru neroli calabrez simbolizeaza dragostea pentru ITALIA pentru arta si peisajele precum si pentru stilul de viata al italienilor.”- DELPHINE JELEK

guerlain-aqua-allegoria-nerolia-vetiver-parfuum-femei pareri am folosit

Parfumul contine 95 % ingrediente din natura, este un parfum cald de care nu ai cum sa NU TE INDRAGOSTESTI. Se simte pe piele precum catifeaua sau matasea.

CLIENTELE care au folosit parfumul sunt de parere ca unul dintre atuurile acestuia este PERSISTENTA INTENSA pe piele, ca sa nu mai vorbim de starea pe care ti-o creeaza.


Un PARFUM intens care nu iti da pace întocmai unei domnite care nu se lasa pana nu obtine ce isi doreste.

De ce este pretuit parfumul NEROLIA VETIVER?

Pentru ingredientele sale de la mandarine, basilic, notele lemnoase. mosc, citrice,  florile albe de neroli. Un parfum verde, proaspat, vibrant, intens.

Sa nu neglijati ambalajul parfumului care se ridica la inaltimea ingredientelor parfumului.

Sticla folosita provine din sticla reciclabila si ce este cel mai tare lucru  sticla are un capac care se insurubeaza si care face ca parfumul sa iis pastreze calitatile o durata mare de timp.

Deci  de indata ce ati terminat parfumul il puteti reincarca si va buucrati mai departe de morosul superb al NEROLIA VETIVER. Chiar si alcoolul folosit in parfum provine din sfecla.

YAN ARTHUS BERTRANE a realizat un film in care se vorbeste de  grija pentru mediu pentru natura. Si cum se realizeaza un parfum si ce promovare si ce reclama are NEROLIA VETIVER!

In acest film se vorbeste despre parfumuri despre procesul de fabricatie.

NEROLIA VETIVER este precum stilul de vita al italienilor dupa care tanjeste tota planeta. EXUBERANT care iti  vorbeste despre proverbiala DOLCE VITA.

INCERCATI veti vedea ca veti fi cuprinsi de starea de .. VIATA DULCE. Un parfum de exceptie !
MAI POTI CITI