Păreri Dior Addict Lip Glow Oil forum ulei pentru buze cu efect imediat si de durata

Să ne facem o părere despre uleiul de buze Dior Addict Lip Glow Oil, un produs cosmetic inovator aflat in topul celor 10 cele mai promovate produse cosmetice pe TikTok.

Apreciat pe forumuri și devenit indispensabil pentru makeup artists, Dior Lip Glow este disponibil sub forma unui ulei de buze, care le protejează in profunzime si le accentuează, scoțând la iveala culoarea lor naturala in mod durabil.

Cu tehnologia sa Color Reviver, Lip Glow Oil reacționează direct cu buzele fiecarei femei, pentru o culoare personalizata, asigurând in acelasi timp o hidratare continua.

Buzele devin mai frumoase, chiar si nemachiate, după 5 zile de aplicare. 

Textura non-grasa si non-lipicioasa a uleiului combina strălucirea de oglinda a unui luciu de buze cu confortul unui produs de îngrijire intensiva. 

dior-dior-addict-lip-glow-oil-ulei-pentru-buze_pareri forum am folosit

Îmbogățită cu ulei de cireșe, formula răsfață buzele si creează o pelicula protectoare împotriva factorilor de stres si a uscăciunii.

Buzele sunt impregnate cu substanțe nutritive si revitalizate, efectul fiind imediat si de durata.


Noile nuanțe Lip Glow Oil se asortează perfect cu nuanțele proaspete de Lip Glow disponibile in acest moment:

• 001 Pink: roz deschis
•004 Coral: corai aprins
•006 Berry: rosu-purpuriu
•007 Raspberry: roz de culoarea zmeurei

Datorita combinatiei Lip Glow Oil dintre formula de hidratare, gama de nuante atrăgătoare, care înfrumusețează buzele, si textura cu strălucire de oglinda, care le accentuează forma, buzele sunt radioase si irezistibil de senzuale.

Cu un aplicator generos si placut, care lasa pe buze un voal neted si stralucitor, se aplica formula hidratanta si ultraconfortabila dintr-o singura miscare. 

Se poarta ca baza de machiaj, singur sau ca top coat pentru o stralucire uimitoare. 
MAI POTI CITI