Păreri Alien Goddess Eau de Parfum Intense un nou flanker cu miros floral-lemnos cu tonuri de chihlimbar

Să ne facem o părere despre Alien Goddess Eau de Parfum Intense, un nou parfum de la Mugler care pe forumuri are recenzii foarte bune chiar dacă de abia a fost lansat pe piață.

Cumpărătorii spun că parfumul emană o energie puternică și uluitoare, precum promisiunea unui răsărit strălucitor, vestind un viitor mai optimist. 

În 2021, Mugler a prezentat Alien Goddess, un Alien flanker destinat unui public mai tânăr care nu este încă familiarizat cu celelalte ediții ale mărcii.

În vara anului 2022, un nou flanker intră pe piața globală - Alien Goddess Eau de Parfum Intense , a cărei compoziție de parfum este dedicată unirii Pământului și Soarelui. 

Compoziția originală a Alien Goddess este creată pe baza notelor de bergamotă, iasomie, vanilie și cașmir de către parfumerii de la Firmenich, Natalie Lorson și Marie Salamagne. 

Alien Goddess Eau de Parfum Intense pareri forum am folosit

În interiorul sticlei de Alien Goddess Intense cu detalii aurii se află un parfum floral-lemnos cu tonuri de chihlimbar. 

Acesta se deschide cu note de bergamotă, completate de un acord de nucă de cocos. 

Urmează iasomie și ceai de iasomie. 

Compoziția este completată de o bază de vanilie, benzoină și cașmir.

Ambasadoarea parfumului Alien Goddess Eau de Parfum Intense este actrița și cântăreața americană Willow Smith

Ea a fost aleasă de directorul de creație Casey Cadwallader. 

Campania, cu cântăreața și actrița americană, a fost concepută ca „povestea unei zeițe fantastice care ține în mână o floare care simbolizează renașterea și speranța”. 
MAI POTI CITI