NUNTA ALBERTINA IONESCU și CONSTANTIN OPRIS filmul unui eveniment monden așteptat

Cine nu o cunoaste pe frumoasa prezentatoare de la TVR 1 bruneta "de foc" ALBERTINA IONESCU (Instagram @albertinaionescu)? 

Dragilor, frumoasa ALBERTINA se va casatori in curand cu alesul inimii domnul de la PRIMA TV, CONSTANTIN OPRIS.

ALBERTINA IONESCU s-a facut cunoscuta publicului prin povestile de iubire si triunghiul amoros pe care l-a format cu LAURA TEODORU ambele femei iubindu-se cu acelasi barbat. Evident ca nu in acelasi timp.

Dupa STEFAN LUNGU, ALBERTINA a fost si cu omul de afaceri STEFAN ISPRAVNIC cel care a facut-o mama pe LAURA TEODORU.

LAURA TEODORU si STEFAN ISPRAVNIC au impreuna o fetita pe nume SOFIA.

In 2014 ALBERTINA credea ca si-a gasit sufletul pereche in persoana lui STEFAN LUNGU. O casatorie de patru ani si gata domnul LUNGU mai avea si alte treburi.

poze nunta albertina ionescu si iubitul sau constantin opris

In 2018 incepe o relatie discreta cu prezentatorul stirilor de la ora 12 de la ANTENA 1 carismaticul cu ochii albastri prezentatorul VALENTIN BUTNARU. Hmmm sa vezi si sa nu crezi VALY cum ii spun colegii s-a iubit cu ALBERTINA IONESCU.

Dupa aproape doi ani ALBERTINA si VALY se despart. Amandoi si-au gasit alti parteneri. VALY BUTNARU nu a vrut sa vorbeasca despre iubita sa dar OLIVIA STEER l- a cam dat de gol si a spus ca domnul BUTNARU ar urma sa se casatoreasca in vara lui 2022.

In ce o priveste pe ALBERTINA si-a gasit barbatul potrivit s-a logodit cu acesta si imbina profesia cu pasiunile comune. Viitorul sot al ALBERTINEI IONESCU lucreaza in presa la televiziunea PRIMA TV ca moderator al unei emisiuni.

CINE ESTE BARBATUL care a cucerit-o pe mofturoasa printesa ALBERTINA IONESCU?

Se numeste CONSTANTIN OPRIS si domnul a bifat si el o casnicie cu MISS 2019 BIANCA. Cei doi au fost colegi la MONEY CHANNEL si in 2013 erau fericiti si vorbeau despre afacerea comuna.

WIKI CONSTANTIN OPRIS viitorul sot al ALBERTINEI IONESCU.

CONSTANTIN OPRIS s-a nascut la TURNU MAGURELE. A fost crescut de mama. Tatal sau a decedat chiar cand baiatul sau avea mai multa nevoie de arintele sau in adolescenta.

Mergand pe urmele tatalui sau CONSTANTIN OPRIS a inceput sa joace fotbal la 10 ani la echipa de juniori TURRIS MAGURELE. La 16 ani obtine diploma de arbitru profesionist.

La 20 de ani ajunge in BUCURESTI si debuteaza in presa. Primul job a fost unul de reporter monden la postul EUPHORIA TV. Mai apoi ajunge la pupitrul stirilor sportive.

Aspectul de barbat atragator ii aduce porecla de "ADI MUTU al STIRILOR." SPORTIVE. CONSTANTIN ajunge sa modereze emisiuni de business si acumuleaza o intreaga expeerienta in domenii diferite.

Asa incat in prezent CONSTANTIN OPRIS are scris in CV BUSINESS JOURNALIST cu abiliati pentru MEDIA, TV, ORGANIZARE DE

EVENIMENTE, BROADCASTING, EVENTS MANAGER, CONSULNTANT si SPECIALIST in COMUNICARE, SPECIALIST IN MARKETING, ORGANIZARE DE EVENIMENTE DE LUX, IMOBILIARE, PREZENTARI de YACHTURI , CEASURI.

A fost unul dintre fondatorii revistei nautice CONSTANTIN NAUTICS . In 2012 CONSTANTIN OPRIS a fost nominalizat in TOP 20 prezentatori de stiri sportive.

A obtinut locul al 12-lea in TOP. A lucrat si la GIGA TV ca prezentator de stiri.

CONSTANTIN OPRIS a cheltuit multa energie pentru a-i dovedi ALBERTINEI ca este barbatul potrivit.ALBERTINA are numai cuvinte de lauda la adresa viitorului barbat.

Spune ca este elegant cu simtul umorului, rabdator cu multa determinare, devotat .

In prezent CONSTANTIN OPRIS lucreaza ca pezentator al unei rubrici de business si are si o emisiune PROFIT.RO.

ALBERTINA a fost nevoita sa recunoasca suprematia barbatului ei CONSTANTIN OPRIS in bucatarie. Bine nici nu ne imaginam ca ALBERTINA regina rochiilor si a lucrurilor fine ar petrece prea mult timp in bucatarie.

Dar impreuna posteaza pe canalul lor idei retete de fine dinning. A dat norocul peste ALBERTINA sa isi gaseasca barbat care sa ii si gateasca. Si evident nu orice.

ALBERTINA si CONSTANTIN au o relatie de doi ani si au decis sa mearga mai departe cu relatia si sa se casatoreasca.

ALBERTINA si CONSTANTIN au in comun meseria si pasiunile pentru calatorii.

Ramane sa vedem cand au stabilit data nuntii cine vor fi nasii si unde va ave aloc nunta. Cei doi ALBERTINA si CONSTANTIN pastreaza discretia asupra povestii de iubire dintre ei .

LA MULTA FERICIRE si CASNICIE DE PIATRA!
MAI POTI CITI