Lenjerii de pat din bumbac Damasc ieftine și bune, beneficii, prețuri și oferte.

Să ne facem o părere despre bumbacul de damasc, ce este, ce benefici și unde găsim cele mai bune și ieftine lenjerii de pat din damasc subțire, gros, alb, negru sau colorat.

Produsă astăzi și în alte țări decât în Egipt, această varietate de bumbac a rămas supusă acelorași standarde stricte de producție. 

Rezistentă, dar cu un aspect lucios, o lenjerie de pat din bumbac Damasc își justifică prețul mai mare comparativ cu cele confecționate din alt fel de material.

Bumbacul este o fibră vegetală albă care înconjoară semințele plantelor de bumbac. 

Transformată printr-un proces tehnologic special în fire care sunt mai apoi țesute pentru realizarea textilului, această materie primă este una dintre cele mai folosite când vine vorba de fabricarea țesăturilor.

Din bumbac provine și Damascul, cunoscut și sub denumirea de bumbac egiptean, care reprezintă o țesătură fină de înaltă calitate. 

lenejerii de pat bumbac damasc pareri forum oferte si reduceri

Senzația mătăsoasă pe care o lasă bumbacul damasc aduce un confort foarte căutat în lenjeria de pat.

De ce să alegem lenjerii de pat din bumbac damasc. Ce beneficii are acest material.

Bumbacul Damasc este un material foarte versatil, de unde și succesul său în industria textilă. De asemenea, proprietățile avantajoase pe care le are bumbacul damasc sunt ideale pentru realizarea cearceafurilor. 


Fibra țesăturii de Damasc are o capacitate de absorbție mare și este ideală pentru vopsire. 

Solide și rezistente, lenjeriile de pat bumbac din colecția Damasc pot fi spălate și călcate de multe ori fără a fi afectate. 

De asemenea, au și avantajul de a fi un bun conductor termic. Atrăgând umiditatea corpului, favorizează evaporarea și răcirea, la fel cum facilitează disiparea căldurii. 

Materialul din care sunt confecționate lenjeriile de pat din bumbac damasc este fin, moale și cu aspect lucios. Întreținerea și spălare sunt foarte ușoare. 

Și nu în ultimul rând rezistența țesăturii va oferi lenjeriei din bumbac damasc o durată de viață lungă;
MAI POTI CITI