Ești SLABĂ și vrei să te ÎNGRAȘI? Rețete pentru îngrășare cu păreri bune pe forumuri.
Ați fi foarte mirate dacă ați știi câte de mult sunt căutate răspunsuri la întrebări precum; m-am îngrășat 2 kg intr o zi, vreau să mă îngraș 10 kg urgent, vreau sa ma ingraș la picioare si fese, am reușit sa ma îngraș, vreau sa ma ingras intr-o săptămână, nu mă ingras cauze, retete de mâncare pentru îngrășare.
Asta pentru a va spulbera prejudecată că doar dietele de slăbire sunt la modă. Iată că și dietele de îngrășare sunt căutate, chiar dacă presa mainstream pomenește mult mai rar de acestea pentru că nu dau așa bine pentru ”noul om cu amprenta mică de carbon”.
Lăsând politica deoparte iată câteva sfaturi pentru creșterea în greutate pentru persoanele slabe.
În timp ce unele fete visează să slăbească câteva kilograme în plus, altele se confruntă cu exact opusă problemă - își doresc foarte mult, dar nu se pot îngrășa.
Așadar vom vorbi despre cum să ne creștem greutatea corporală (și să clarificăm cine are nevoie să se îngrașe).
O greutate mică vă afectează foarte mult corpul și îl împiedică să funcționeze normal. Fetele prea slabe pot avea imunitate extrem de slabită.
Cum să te îngrași - rețete la îndemâna oricui
1. Creșteți treptat numărul de calorii
Cel mai important cuvânt aici este „treptat”!Însă nu trebuie să te năpusti asupra alimentelor.
Pentru ca organismul să se adapteze și să se adapteze treptat la noul tău mod de a mânca, trebuie să crești treptat numărul de calorii consumate pe zi. În plus, ar trebui să consumi mai multe calorii pe zi decât arzi.
2. Definiți-vă noua dietă de îngrășare
Nu numai cantitatea este importantă, ci și calitatea. Chiar și atunci când te îngrași, trebuie să te asiguri că alimentele pe care le consumi sunt bogate în calorii, dar totuși sănătoase și sănătoase. Asta înseamnă că cel mai bine este să te limitezi la fast-food, nu să bei sifon. Începeți să mâncați mai multe proteine animale, adică carne sau pește, nu neglijați legumele, fructele, nucile și produsele lactate (de exemplu, brânză de vaci). Și, de asemenea, nu uitați că veți avea nevoie pur și simplu de carbohidrați complecși . Ele pot fi obținute introducând în alimentația dumneavoastră, de exemplu, diverse cereale, cartofi și leguminoase.
3. Faceți un nou program de luat masa
Pe lângă micul dejun, prânzul și cina tradiționale, adăugați câte o gustare după fiecare dintre mesele principale (adică la final ar trebui să fie și trei).
Este important să păstrați cel puțin 2-3 ore între mese. Amintiți-vă că o gustare ar trebui să fie și sănătoasă, dar și satisfăcătoare și suficient de bogată în calorii. Deci brânza de vaci, nucile, fructele sau legumele sunt grozave.
4, Nu neglija somnul
Somnul sănătos este cel mai important lucru în orice efort. Trebuie să dormi cel puțin 8 ore pe zi!
Asa vei avea timp sa te odihnești, iar multe dintre procesele interne necesare creșterii in greutate si, in general, buna funcționare a organismului, vor reveni la normal.
5. Bea multe lichide
Aceasta este o altă cheie a succesului atunci când vine vorba de nutriție și stilul de viață sănătos de care aveți nevoie.
Puteți consuma lichid sub diferite forme (ceai, suc, fructe), dar este foarte important să beți multă apă plată necarbogazoasă.