Cutit santoku profesional Maranc, otel de damasc, 18 cm pareri bune pe forumurile culinare

Am cautat mai multe pareri pe forumuri despre Cutitul santoku profesional Maranc, otel de damasc, 18 cm, si am observat ca in marea lor majoritate opiniile si recenziile cumparatorilor sunt bune, acestea exprimand multumirea acestora, chiar daca unii mai sunt de parere ca pretul este destul de mare.

Desigur rasfoind catalogul de cutine profesionale Matanc poti gasi cutitul profesional care iti trebuie si la preturi mai mici, dar ar trebui sa tii seama ca acestea sunt de foarte buna calitate, te poti tine o viata intreaga si de aceea uneori pretul este ridicat.

Pentru profesionistii in arta culinara, exista si optiunea gravarii acestuia (personalizare), pentru modesta suma de 70 lei.

Sa vedem pe scurt principalele avantaje si calitati ale Cutitului santoku profesional Maranc, otel de damasc, 18 cm

Cutitele profesionale Maranc reunesc calitatea superioara cu design-ul inovator ce impresioneaza inca din primele momente. 

Descopera abilitatile tale de bucatar profesionist si iti garantam ca prin a utiliza acest cutit profesional vei aprecia fiecare secunda petrecuta in bucataria ta. 

Cutit santoku profesional Maranc, otel de damasc, 18 cm pareri am folosit

Cutitul profesional Maranc inzestrat cu o serie de calitati deosebite, te va servi excelent de fiecare data, asadar, descopera tot ceea ce are mai bun de oferit chiar acum.

Caracteristici tehnice:

Greutate: 252 g
Grosime lama: 2.4 mm
Lungime lama: 18 cm
Lungime totala: 32.3 cm
Material lama: Otel de damasc powder steel cu 73 de straturi
Material maner: lemn de trandafir
Duritate: 62-64 HRC
Inaltime lama: 50.8 mm
Unghi ascutire: 15 grade
Cod produs:M211
MAI POTI CITI