Cum scapă de UMFLĂTURILE sub OCHI Neslihan Atagul. Sfaturi de frumusețe de la vedete.

Sumar: pungi sub ochi rinichi, umflaturi sub ochi forum, umflaturi sub ochi cauze, remedii pentru cearcăne si pungi sub ochi

Când te uiți la personajele principale ale serialelor turcești, se pare că Dumnezeu i-a răsplătit cu o apariție ideală.

Vedetele se confruntă și ele cu probleme, și au imperfecțiuni. Însă pentru ele, toate neajunsurile se transformă în virtuți!

Și nu, nu cu o tonă de machiaj și chirurgi plastici!

Iată cum actrița Neslihan Atagul reușește să scape de neplăcutele pungi de sub ochi

Vedeta serialului „Fiica ambasadorului” cu rădăcini bieloruse-cercheziene are o părere destul de clară cu privire la principalul său dezavantaj - pungile sub ochi.

cum scapa vedete de umflaturile de sub ochi trucuri

Actrița nu vrea să le îndepărteze și nici nu intenționează să o facă.

Pentru ca acest defect să arate mai plăcut din punct de vedere estetic, Neslihan își face întotdeauna un machiaj strălucitor, care îi pune în valoare frumusețea ochilor. 

Mulți scriu că actrița a avut o operație plastică, dar dacă te uiți la cele mai recente fotografii de pe rețelele ei de socializare, puteți vedea că umflăturile de sub ochi ”sunt încă la ea”. Si da, nu o răsfață deloc.

Wiki: Neslihan Atagul este cunoscută cel mai bine pentru rolul din serialul Kara Sevda, un serial vândut în peste 110 de țări și singurul câștigător turc al Premiului Internațional Emmy. 

Cea mai nouă recunoaștere internațională a primit-o recent. Neslihan Atagül și-a adjudecat premiul pentru cea mai bună actriță la cea de-a cincea ediție a Premiilor DIAFA, care a avut loc în Dubai, la finalul lunii noiembrie 2021.
MAI POTI CITI