Cum să alegi PARFUMUL perfect pentru casa sau birou. Sfaturi și recomandări forum de specialitate.

Ce să cauți atunci când alegi un parfum pentru casa ta. Cum să alegi parfumurile potrivite pentru diferite încăperi: baie, living, dormitor. Ce parfumuri sa alegi pentru casa si care pentru birou.

Așa cum parfumul îmbunătățește și completează aspectul tău, un parfum de casă creează o atmosferă specială și confort pentru casa ta.

a) Cum să alegi parfumul de casă potrivit pentru tine

Atunci când alegi un parfum pentru tine, există o singură regulă de bază - este preferința ta. În primul rând, ar trebui să-ți placă aroma, așa că nu există recomandări universale aici. 

Dar cum să-l definești? Luați-vă blotter-ul parfumat acasă și urmăriți cum se deschid notele olfactive după un timp. De asemenea, veți avea ocazia să verificați dacă acest parfum special se potrivește cu atmosfera casei.

pareri sfaturi cum aleg parfum pentru casa sau birou

b) Cum să alegi parfumul potrivit pentru tipul de cameră

Pentru baie sunt cele mai potrivite buchetele de flori sau fructe. Puteți umple difuzorul cu arome precum trandafir, violetă, floare de portocal, magnolie sau caprifoi

Aceste note sunt destul de discrete și discrete și sunt ideale pentru baie.

Când vine vorba de parfumuri pentru dormitor, există trei opțiuni posibile: neutru, liniștitor și afrodisiac. Cel mai liniștitor parfum - cel cu note de lavandă.


Iar cel mai puternic afrodisiac dintre parfumurile de casă este chihlimbarul. Cel mai adesea, este folosit ca bază pentru compozițiile de parfum, deoarece se deschide treptat, în note joase de miros.

În ceea ce privește parfumul neutru al dormitorului, acesta este vanilie. Este un parfum dulce și simplu pe care majoritatea oamenilor îl iubesc.

Sufrageria este zona in care poti alege orice parfum in functie de starea ta de spirit si preferințe: fructat, proaspat, floral, picant sau festiv de Craciun – depinde in totalitate de gusturile tale personale.

În ceea ce privește dulapurile și dulapurile, parfumul lor tradițional este lavandă. Pe lângă parfumul său liniștitor și relativ neutru, notele de lavandă resping moliile. Printre alte parfumuri populare pentru garderobă, parfumierii recomandă buchete delicate, proaspete și florale: bumbac, floare de portocal, caprifoi și violetă.

c) Ce parfumuri sunt alese de „lideri” – top manageri, directori pentru birourile lor

Există o gamă largă de arome pentru a stimula vigilența mentală și energia: lămâie, rozmarin, scorțișoară, cafea și, în mod surprinzător, iarba tăiată este unul dintre cele mai proaspete arome pentru a extinde un spațiu de birou înghesuit. 

Toate acestea cresc rezistența, ameliorează oboseala și dezvăluie potențialul creativ al unei persoane. Prin urmare, parfumurile cu astfel de note sunt ideale pentru cei care muncesc mult.
MAI POTI CITI