Biografia actorului SILVIU MIRCESCU, VARSTA, ZODIE, SOTIE, FILME

WIKI SILVIU MIRCESCU, VARSTA, ZODIE, INALTIME, DATA NASTERII, IUBITA, INSTAGRAM @silviumircescu

SILVIU MIRCESCU (varsta 33 de ani) este actorul generatiei NOI. In ciuda varstei tinere a ajuns in vizorul publicului gratie talentului sau. Este ACTOR de teatru joaca si in seriale.

SILVIU canta tocmai de aceea publicul l-a urmarit la VOCEA ROMANIEI in 2013 a cantat o melodie a trupei SIGMA - "DRAGOSTEA-I NEBUNA".

SILVIU MIRICESCU s-a nascut in PUCIOASA, DAMBOVITA la 30 mai 1989. Este reprezentant al ZODIEI GEMENI. Are o sora pe care o iubeste nespus.

Prezenta scenica deosebita masoara 1.85 m inaltime.

SILVIU si sora sa incearca acum sa isi faca fericita mama dupa ce tatal lor a murit. Cei doi copii sunt alinarea sufletului doamnei MIRCESCU.

SILVIU MIRCESCU wiki biografic varsta inaltime sotie

SILVIU MIRICESCU a ajuns ACTOR angajat al TEATRULUI NATIONAL dar si al TEATRULUI BULANDRA din capitala. In plus colaboreaza cu o serie de alte teatre cum ar fi TEATRUL EVREIESC, TEATRUL ELISABETA, TEATRUL DRAMATURGILOR,TEATRUL ROSU si TEATRUL DE COMEDIE.

SILVIU MIRCESCU a terminat UNATC BUCURESTI in 2012 specializarea ARTA ACTORULUI.

Muzica este o pasiune serioasa SILVIU a inregistrat o melodie impreuna cu ANDREEA BALAN " ASA DE FRUMOS" in 2018. A si aparut in videoclipul ANDREEI.

EROINA sufletului actorului este PROPRIA MAMA o femeie curajoasa care si-a crescut cei doi copii singura dupa ce sotul ei a murit. Acum SILVIU este cap de familie.

Este un om binecuvantat asa crede pentru ca orice si-a dorit i s-a indeplinit. Daca si-a propus sa iasa cu o anumita domnisoara i-a iesit. Ba chiar mai mult s-a casatorit si este tata de baiat o scumpete ce va implini in august 2022 un anisor.

Pe baietel il cheama TONY iar femeia sufletului sau este asistenta TV la ANTENA STARS in emisiunile de weekend. Se numeste ROXANA.

SILVIU a participat la emisiunea "ULTIMUL TRIB " copia emisiunii originale "THE NOMADS". In acest show a fost distribuita mai apoi si sotia sa ROXANA.

Din punct de vedere profesional SILVIU a muncit mult sa ajunga unde este azi.Ca dovada face roluri de comedie, Este apreciat de public in serialele in care joaca.

Face dovada faptului ca este un ACTOR complet poate canta si dansa il puteti vedea jucand la TEATRUL MIC in music hall-ul de succes "MAMMA MIA".

FILMOGRAFIE SILVIU MIRCESCU

Mirciulică - „Când mama nu-i acasă”, regia Ruxandra Ion, serial, 2017
Sebi – „Attentatvum”, scurt-metraj, regia Mihai Ghiță, UNATC, 2016
Coregraful - „6,9 pe scara richter”, regia Nae Caranfil, 2016
The first conductor - „Exodus to Shanghai”, regia Anthony Hickox, 2015
Sile - „Ca niciodată: A fost odată”, regia Bogdan Drăgulescu, 2014
Alin – „Poartă-n casă”, scurt-metraj, regia Hadrian Gavriliuțiu, 2014
Mircea Dănescu – „O nouă viață”, serial ProTV
Băiatul de la pompe funebre – „O umbră de nor”, scurt-metraj, regia Radu Jude, 2012
Îngerul Barman – „Heaven”, scurt-metraj, regia Monica Livia, UNATC, 2012
Radu Petrescu - „Te aștept de-o viață”, scurt-metraj, regia Ana Tarlea, Media Pro, 2012
Gama – „Cei mai frumoși ani”, scurt-metraj, regia Wolfram Paulus, 2011
Bodyguard – „Toată lumea din familia noastră”, regia Radu Jude, 2011
Bogdan – „Unde dai și unde crapă”, scurt-metraj, regia Andrei Ion, Media Pro, 2011
Pușcăriașul – „Evadarea”, scurt-metraj, regia Hassan Wissam, UNATC, 2011

TEATRU

Iașa - „Livada de vișini” de A.P. Cehov, regia David Doiashvili, 2017
Ducele de Cornwall – „Regele Lear de William Shakespeare”, regia David Doiashvili, 2016
Tony Tirell – „Eden de Eugene O`Brien”, regia Cristina Giurgea, Programul 9G la TNB, 2016
Demetrius – „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, regia Petrică Ionescu, 2015

O particularitate a actorului sunt tatuajele sale de care este mandru. De cand a devenit tata sta cat de mult poate cu familia si adora sa se joace cu baietelul si se calmeaza cand se uita la desene animate. Barbatii poarta masti isi ascund sensibilitatea.

In ciuda aspectului de dur SILVIU este un romantic francez asa se simte.Spune ca in general este bine sa nu isi arate adevarata fata in fata oricui.

In pandemie i-a fost greu dar si ce buucrie sa devina parinte. Faptul ca a fost distribuit in serialul "VLAD" i-a adus bucurie fost precum soarele de dupa ploaie.

Ce sfat ar da unui tanar care vrea sa devina actor? Sa munceasca ca sa vada ca viata nu e roz cere sacrificii sa inteleaga ca viata e frumoasa si dificila cateodata.

Orice om trebuie sa munceasca sa isi vada visul realizat. Asteptam sa il vedem la lucru pe SILVIU MIRCESCU in noul serial romanesc adaptarea serialului turcesc "ICERDE" /INSIDER".
MAI POTI CITI