ANAMARIA CRUDU sora DANIELEI si ADRIAN NEAGU NUNTA romanească în stil italian

DANIELA CRUDU alintata de presa "CRUDUTA" a tinut prima pagina a ziarelor ani de-a randul cu povestile de iubire, cu scandaluri cu barfe A trait intens si continua sa o faca dar in zilele prezente mai cumpatat.

Asa au intrat in hora papaprazzilor ce o urmareau pe "CRUDUTA" si membrii familiei sale. DANIELA si sora ei ANAMARIA sunt fetele cuplului ION aka NELU si FLORICA CRUDU.

Doamna FLORICA si-a lasat fetele si a plecat sa munceasca in ITALIA pe cand DANIELA fata cea mare avea doar 13 ani. NEA NELU cum ii spun toti cunoscutii si-a trimis fetele la tara.

DANIELA si ANAMARIA au fost crescute de bunicii de la tara de aceea in toate interviurile DANIELA ne spunea cat ii sunt de dragi bunicii cei care au fost cu adevarat parinti pentru cele doua fete.

wiki ana maria crudu varsta inaltime sot

DANIELA in scurt timp a devenit o mama pentru sora cea mica ANAMARIA. Nu o scapa din ochi ii purta de grija si o lua cu ea peste tot.

ANAMARIA s-a transformat langa sora sa. A dat de gustul petrecerilor iar DANIELA a invatat-o cum sa arate bine. A trecut pragul medicilor esteticieni si a facut operatii.

De la silicoane la buze la orice putea sa o ajute sa fie spectaculoasa in cercurile mondene. Daca DANIELA a avut grija de ANA a venit si randul ANEI sa isi tina sub observatie sora.

ANA a fost cea care o aducea casa de prin cluburi si avea grija de agenda ei. ANA a fost confidenta surorii sale in toate povestile de amor ale acesteia. Cine a oblojit-o pe DANIELA dupa bataile incasate?

Asta a facut-o pe ANA sa fie atenta la ce fel de partener isi alege. A avut cateva relatii dar toate au fost sortite esecului.

Si in mare discretie ANA a facut o miscare uimitoare. A facut niste cursuri de machiaj si a devenit specialista . Si-a asigurat o meserie din care sa castige.

A plecat in ITALIA sa se bucure de afectiunea mamei sale care intre timp s-a recasatorit. ANA MARIA CRUDU s-a indragostit si in mare discretie anul trecut a scos actele .

Iar saptamana trecuta sora "CRUDUTEI" a facut nunta in ITALIA. CRUDUTA si tatal ei i-au fost alaturi ANEI MARIA.

Se stie relatia extrem de aproprita a DANIELEI cu tatal sau. DANIELA a fost cea care a pus pianea pe masa familiei sale. Ca o fiica recunoscatoare DANIELA a muncit sa ii ofere tatalui tot confortul .

Haine elegante, mancare si tot ce isi dorea.NEA NELU a dat si interviuri despre fetele sale. Un om simplu dr care s-a straduit asa cum a putut sa isi creasca fetele lasate in grija lui la o varsta atat de dificila a adolescentei.

Fetele DANIELA si ANA au mostenit de la tatal lor un ascutit simt al umorului care le-a fost de foloits in momente dificile.

DANIELA si-a facut tatal un cunoscator al lumii mondene. Asa se face ca domnul ION CRUDU a prins drag de filmele cu mafioti.

A urmarit filmul NASUL si i-a placut. DANIELA si-a poreclit tatl DON NELU CORLEONE de la celebrul personaj. Si asa au plecat domnul NELU CORLEONE si DANIELA sa fie alaturi la nunta ANEIMARIA CRUDU.

DANIELA a fost sufletul petrecerii si a facut impresie atunci cand a aparut la bratul tatalui ei imbracata intr-o rochie eleganta.

De ce a preferat ANAMARIA si sotul ei ADRIAN NEAGU sa faca nunta in ITALIA? E simplu in ITALIA locuieste maam surorilor CRUDU.

ANAMARIA a preferat sa isi aduca familia in ITALIAa fost mai simplu decat sa o aduca pe mama FLORICAin ROMANIA.

DOMNUL ION CRUDU aka NEA NELU CORLEONE a aparut imbracat intr-o tinuta de milioane. O camasa alba de firma , pantaloni negri pantofi eleganti o catarama de iti lua ochii ochelari de pilot si o palarie aidoma cu cea a mafiotului DON CORLEONE personajul celebru.

ANAMARIA CRUDU a fost extrem de emotionata dar a fost incurajata de DANIELA care abia si-a stapanit emotiile.

Toata lumea a purtat tinute elegante. O slujba in biserica frumoasa care a emotionat publicul prezent. Dupa slujba s-a dat drumul la petrecerea.

Petrecerea de nunta a avut loc intr-un restaurant de familie numit BAVA MARINA. Nimic sofsticat. ELIS ARMEANCA a intretinut petrecaretii cu muzica sa si nimeni nu a stat prea mult pe scaune.

A fost o atmosfera romaneasca cu mare bucurie cu dansuri si cu voie buna. ANA MARIA CRUDU lasa in urma showbizz-ul romanesc.

ANAMARIA si sotul sau vor pleca in SUEDIA acolo unde s-au stabilit. ANA nu a vrut sa vorbeasca despre sotul ei niciodata.

S-a marginit sa spuna ca ADRIAN sufletul sau pereche este un om de afaceri. De acum DANIELA va face naveta in SUEDIA pentru as-i vedea surioara.

Momente emotionante pentru o familie de etnie roma din ROMANIA. Doua fete care au reusit sa isi faca parintii mandri. NEA NELU nu a avut nimic impotriva sa isi lase fata ce mare sa munceasca in cluburi ba chiar a semnat ca este de acord cu operatia de silicoane a DANIELEI pe cand DANIELA avea doar 17 ani.

Ce sa spuna omul despre povestile de dragoste ale DANIELEI? A lasat-o sa isi traiasca tineretea asa cum si-adorit fata.

Pentru ca DANIELA cea alintata CRUDUTA a fost cea care si-a intretinut familia.

Si oamenii acestia NEA NELU CRUDU si doamna FLORICA desi despartiti au asistat la nunta fetei lor mezine. O dovada de bun simt fara certuri fiecare si-a vazut de viata dar la nunta fetei celei mici s-au reunit.

Iar DANIELA s-a mai potolit are bani sa isi intretina in continuare tatal. Nu stim cand se va decide si DANIELA CRUDU sa treaca pe la altar dar e sigur ca va fi ceva frumos.

In ciuda defectelor sale DANIELA nu a tinut cont de gura lumii a suferit si-a aratat slabiciunile dar a trecut mai departe. Acum e o femeie linistita pe cat se poate tinand cont de caracterul ei zglobiu.

SORA DANIELEI CRUDU, ANAMARIA a intrat in grupul NEVESTELOR. A fost o NUNTA romaneasca in ITALIA. Cu obiceiurile noastre cu nebunia si bucuria romanilor de a petrece.

ASA CUM NUMAI ROMANII STIU SA O FACA. CASA DE PIATRA ANEI si sotului ADRIAN NEAGU!
MAI POTI CITI