5 Filme despre Femei de Succes care reușesc în viață și pe care trebuie să le vezi

Am adunat 5 filme despre femei care au succes învingând numeroasele obstacole pe care le întâlnesc pe drumul către o viață mai bună. Povești cinematografice cu femei de succes din lume care reușesc în viață.

1. Blonda de la Drept (2001)

Elle Woods este președintele colegiului universitar, sufletul companiei și o cunoscătoare a modei. Pentru o fericire deplină, îi lipsește un singur lucru - inelul de pe degetul inelar de la iubitul ei Warren. Lucru care nu se va intampla! Warren își argumentează decizia prin faptul că intră la Harvard și va deveni senator în viitor, așa că are nevoie de o soție mai serioasă.

Elle petrece câteva zile în deznădejde. Dar după un timp își dă seamă că pentru a-l recuceri pe Warren, trebuie să intre la facultatea de drept de la Harvard. După ce a stabilit acest obiectiv, eroina nu își imaginează încă că dreptul juridic va deveni nu doar un plan pentru aducerea înapoi a iubitului, ci adevăratul scop al vieții ei.

cele mai bune filme cu feme de succes care reusesc in viata

Un film despre succesul unei fete care inițial nu a aspirat la el, a primit Globul de Aur și a devenit cel mai bun film în 2002. Și Reese Witherspoon, care a jucat rolul principal, a fost recunoscută drept cea mai bună actriță.

2. Erin Brockovich (2000)

Erin Brockovich, este o mamă singură care își caută un loc de muncă pentru a-și hrăni cei trei copii. Ofertele ei sunt adesea respinse - eroina nu are educația și experiența necesare. 

Într-o zi, o femeie are un accident. Ea decide să profite de oportunitate și să primească compensații bănești. Pentru a face acest lucru, Erin angajează un avocat, Ed Mezri, dar acesta pierde cazul. 

Erin îl învinovățește pe Ed pentru eșec și îl convinge să îi ofere un loc de muncă la cabinetul de avocatură. Acum femeia trebuie să se ocupe de acte. 

Dintr-o dată, printre documente, ea găsește cazul Companiei Pacific de Gaz și Electricitate. Eroina află că corporația își înșală clienții și le pune conștient sănătatea în pericol. Împreună cu un avocat, Erin vrea să aducă cazul în instanță și să facă dreptate.

3. Figuri ascunse (2016) - Hidden Figures

Filmul spune povestea adevărată a trei angajați ai NASA. Katherine Johnson este matematiciană, Mary Jackson este inginer, iar Dorothy Vaughn este supraveghetorul lor informal. 

Fiecare dintre ele visează să avanseze în carieră, dar în acea perioadă femeile de culoare nu au voie să ocupe funcții înalte.

Hidden Figures: The True Story of Four Black Women and the Space Race" - este, in principal, despre ambiție, prezentând povestea unei echipe de matematicieni de sex feminin care au avut un rol vital in cadrul NASA in primii ani ai programului spațial american.

4. Million Dollar Baby (2004)

Acest film despre succes este despre chelnerița Maggie, în vârstă de 31 de ani. Și-a petrecut toată viața în sărăcie și doar visul de a deveni boxer profesionist i-a dat putere. 

Femeia este convinsă că pentru a deveni cea mai bună, trebuie să înveți de la cei mai buni. Așa că Maggie apelează la marele antrenor Frankie Dunn pentru a fi mentorul ei. Bărbatul o îndepărtează pe chelneriță - nu are de-a face cu femei, iar Maggie nu este potrivită mai ales că din cauza vârstei e prea târziu pentru a deveni campioană. 

Cu toate acestea, Maggie nu se dă înapoi. Ea vine la sală în fiecare zi și se antrenează chiar și după ore. Frankie, văzând entuziasmul lui Maggie, devine fără tragere de inimă mentorul ei. Barbatul nici nu banuieste cat de gresit a gresit initial.

5. Big Eyes. Ferestrele Sufletului (2014)

Acesta e un film biografic despre Margaret Keane (Amy Adams), pictoriță americană ce s-a bucurat de un fenomenal succes în anii '50, când portretele ei scoase în evidență de ochii supradimensionați erau extrem de populare, vândute sub numele soțului pictoriței, Walter Keane (Christoph Waltz). 

Acest film de succes este plasat în America anilor 1950. Artista Margaret decide să-și părăsească soțul. Împreună cu fiica ei, se urcă în mașină și părăsește orășelul din San Francisco. Acolo, se angajează la o fabrică de mobilă, iar în timpul liber câștigă bani pictând portrete în parc. 

Într-o zi, eroina îl întâlnește pe Walter, un artist peisagist. O scânteie sare imediat între ei, se căsătoresc și organizează o expoziție comună. Se pare că portretele Margaretei atrag cumpărători, dar creațiile lui Walter trec neobservate. 

Bărbatul se preface că a pictat el toate tablourile: deoarece presupune că așa se vor vinde mai bine. Și într-adevăr, în curând familia devine faimoasă și bogată. Dar Margaret realizează că nu mai poate rămâne în umbra soțului ei și să-și ascundă talentul.
MAI POTI CITI