WIKI Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Andrei Samoil biografie arhitecti Visuri la cheie 2022

VISURI LA CHEIE biografia noilor arhitecți din sezonul 2022

Wiki Mara Ciubotaru biografie, CV

Mara spune ca se bucură să înceapă primăvara cu energie şi inspiraţie pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă s-a alăturat echipei Visuri la cheie. 

Proiectul special pe care l-a făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, aşa că declară că este entuziasmată să cunoască noile familii, să revadă echipa şi să facă parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună.

Wiki Oana Boghiu biografie CV

Oana este sora geamănă a Laurei Boghiu, și a mai trăit experienţa emisiunii alături de sora ei, în sezoanele trecute.

Oana Boghiu biografie varsta familie

Cu toate că a fost de câteva ori la filmări împreună cu sora sa Laura, emoţiile sunt diferite acum. 

Este o provocare nouă şi Oana Bighiu declară că se bucură să facă parte din echipa Visuri la cheie şi că alături de colegi o să ajute, cum pot mai bine, familiile pe care le vor cunoaşte.

Wiki Andrei Samoil biografie, CV

Andrei Samoil este unul dintre arhitecţii alături de care s-au făcut primele transformări la Visuri la cheie, în sezoanele unu şi doi.

Acesta spune că se bucură să se reîntoarcă în echipa Visuri la Cheie şi abia aşteaptă să cunoască familiile pe care le vor ajuta anul acesta. 

În acest sezon nou Visuri la Cheie scopul lui este să arate că se poate. 

Iată ce declara Andrei Samoil: ”....se poate să lupte cu greutăţile pe care viaţa ni le aruncă în cale, fără să renunţăm. Se poate să reclădim după ce „construcţiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunţă şi continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înţelegem şi să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru.

Acești trei noi arhitecți de la Visuri la Cheie care împreună cu Dragoş Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu şi Andrei Samoil vor schimba ăn bine viața unor oameni care cu adevărat au nevoie.
MAI POTI CITI