Păreri Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment mască pentru păr uscat

Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment mască hrănitoare și intens hidratantă pentru păr uscat și deteriorat are in medie pe forumuri review-uri de pe 4,6 din 5 stele de la cei ce au folosit-o. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs pentru îngrijirea părului de la Sol de Janeiro este de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Mai mult de jumatate dintre cumparatori au evaluat pozitiv si alte produse originale din catalogul de produse cosmetice Sol de Janeiro. Acest scor se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs pentru ingrijirea parului ca la salon, original si de calitate.

Masca pentru păr Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter™ Hair Repair Treatment este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

sol-de-janeiro-triple-brazilian-butter-hair-repair-treatment-masca-hranitoare-si-intens-hidratanta-pentru-par-uscat-si-deteriorat_pareri forum am folosit

Beneficii: Hidratare, Strălucire și finețe, Pentru pieptănare ușoară, netezirea părului, regenerare, nutriție


Caracteristici:

• hidratează intens

• regenerează rapid părul pe întreaga sa lungime

• reface vizibil structura naturală  a părului

• întărește eficient firul de păr

• facilitează descurcarea părului și, astfel, previne deteriorarea sa

Cum se utilizează în mod corect mască pentru păr uscat ol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment:

Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. 

Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine.
MAI POTI CITI