Păreri Rimeluri Bourjois Paris recomandate pe forumuri pentru Volum si Alungire ieftine și bune

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre Rimel Bourjois Volume glamour Rimel bourjois waterproof, Rimel bourjois volume reveal, Mascara bourjois ultra black, Rimel bourjois eye catching și am observat că cele mai bune rimeluri Bourjois Paris pentru Volum și Alungire sunt:

• Rimel pentru Volum si Alungire - Bourjois Paris Twist Extreme Fiber Mascara, nuanta 24 Black, 8 ml

• Rimel pentru Volum si Alungire - Bourjois Paris Black Balm Edition Mascara Twist Up The Volume, nuanta 22 Black Balm, 8 ml

Să vdem așadar care este sentimentul mediu al părerilor despre aceste rimeluri Bourjois de calitate, originale și ieftine

1. Rimel pentru Volum si Alungire - Bourjois Paris Twist Extreme Fiber Mascara, nuanta 24 Black, 8 ml are in medie review-uri de pe 4,7 din 5 stele de la cei ce l-au folosit. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs rimel Bourjois este de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.


Este rimel pentru un volum spradimensionat, alungire definita a genelor si curbare perfecta. Are la baza o formula imbogatita cu micro-fibre ce separa si defineste firele. 

pareri Rimel pentru Volum si Alungire - Bourjois Paris Twist Extreme Fiber Mascara

Detine o perie speciala 2 in 1, ce poate oferi doua pozitii. Pozitia 1 ofera lungime si separa genele, iar pozitia 2 ofera volum si intensifica privirea. Datorita periei transformabile, nu este nevoie sa alegi intre lungime si volum, deoarece le ofera pe ambele.

Mod de utilizare: Pozitia 1 pentru lungime si separarea genelor, iar pozitia 2 pentru volum si intensificarea privirii. Pentru a modifica perii se rasuceste capatul periutei.

2. Rimel pentru Volum si Alungire - Bourjois Paris Black Balm Edition Mascara Twist Up The Volume, nuanta 22 Black Balm, 8 ml are recenzii de 4,6 din 5 stele


pareri Rimel pentru Volum si Alungire - Bourjois Paris Black Balm Edition Mascara Twist Up

Mod de utilizare: se aplica doar pe gene. 

Pozitia 1 pentru lungime si separarea genelor, iar pozitia 2 pentru volum si intensificarea privirii. 

Pentru a modifica perii se rasuceste capatul periutei.
MAI POTI CITI